Відмовилися від евакуації за день до трагедії: сім'я в одну мить втратила двох дітей
Відмовилися від евакуації за день до трагедії: сім'я в одну мить втратила двох дітей

Відмовилися від евакуації за день до трагедії: сім'я в одну мить втратила двох дітей

Більше сотні разів за минулу добу ворог накривав вогнем багатостраждальну Сумщину, пише Politeka.net з посиланням на Нацполіцію України.

Внаслідок цих атак пошкоджено три школи, майже 20 житлових будинків, пошта, приватні автівки, господарські та адміністративні приміщення агрофірми.

На одну зі школ, у населеному пункті могриця, російські окупанти скинули авіабомбу. Жертвами цих ударів сталі рідні брати. Молодшому було всього шість років, а старшому 23. В момент удару вони перебували на подвір’ї школи.

За словами очільника Сумської обласної військової адміністрації Володимира Артюха, рідні загиблих дітей за день до трагедії відмовились від виїзду з цього населеного пункту.

На кадрах, відзнятих після атака, можна побачити палаючі будівлі, розбитий дитячий майданчик і школу, в якій не залишилося жодного вцілілого вікна.

Також поліція повідомляє про шістьох поранених мирних мешканцях.

Крім того, минулої ночі російські окупанти вкрили вогнем Куп’янщину.

«Збройні сили рф обстрілювали м. Куп’янськ з РСЗВ. Постраждали троє мирних жителів: 57-річну жінку та 39-річного чоловіка з пораненнями доставили до лікарні», - розповіли правоохоронці.

Ще один 44-річний чоловік відмовився від госпіталізації.

Атаками пошкоджено житлові будинки, гаражі, автомобілі, будівлю магазину, станцію медичної допомоги. Також ворог обстріляв Золочів Богодухівського району та вдарив по селищу Борова Ізюмського району.

Останні новини України:

Ситуація ускладнюється: окупанти намагаються захопити вісім населених пунктів на Донбасі.

Є загиблі: росіяни вдарили по школі авіабомбами і вкрили вогнем лікарню.

Новий ракетний удар по Києву та облсті: що відомо на зараз.

Теги за темою
війна
Джерело матеріала
loader
loader