Тарас Цимбалюк відверто пояснив, чому він не на фронті
Тарас Цимбалюк відверто пояснив, чому він не на фронті

Тарас Цимбалюк відверто пояснив, чому він не на фронті

Український актор зізнався, що відчуває провину за те, що не пішов захищати Батьківщину на фронті.

Український актор Тарас Цимбалюк, відомий роллю в серіалі "Спіймати Кайдаша" зізнався, що думаю про хейт у свій бік, через те, що не служить на фронті. Подробицями актор поділився в подкасті "Розлючена&Розлучена" з Аліною Шаманською.

Зокрема, актор відповів на запитання ведучої "Я не служу в ЗСУ, проте…". Він пояснив, що ця тема пікантна, але якщо відповідати на це питання, то він не знає чим це покрити.

"Те, що я допомагаю ЗСУ, це мені здається обов’язок кожного. Проте я дуже вдячний людям, які служать в ЗСУ", — сказав Цимбалюк.

Також актор зізнався, що часто думає про вкиди суспільства в його бік "Чому не на фронті?".

"Досить часто про це думаю. Я на початку війни реагував неоднозначно на те, що мені писали, чого ти не в окопі. Якщо ти не в окопі, значить ти не чоловік. Зараз я якось в плані хейту став дивитися абсолютно інакше. По-перше, мене розчаровує цей пласт людей, які пишуть всяку фігню. Їх так багато і дуже багато всякої фігні пишуть. Немає сенсу на це реагувати. Є люди дуже категоричні, які вважають, що всі чоловіки повинні піти на передову. І вони не розуміють, чим це все закінчиться, якщо так дійсно станеться, хоча це не можливо. Я вже мовчу про те, що немає жодної війни в світі, де б служили всі чоловіки, локально, де це все відбувається. Це неможливо просто. З точки зору логістики, з точки зору організаційних моментів, менеджменту військового. Якщо в людей є інтернет і айфон, то писати х..ню, це по замовчуванню не так вже й важко", — сказав Цимбалюк.

Однак попри це, Тарас Цимбалюк зізнався, що інколи ловить себе на думці, що відчуває провину за те, що не пішов в армію. У такі моменти, за його словами, він намагається говорити з собою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Тарас Цимбалюк зізнався, чи був у нього інтим з Наталкою Денисенко.

Крім цього, Фокус писав, що Тарас Цимбалюк втрапив ускандал через вечірку з Анною Алхім.

Теги за темою
Армія актор
Джерело матеріала
loader
loader