Запас печива, будинок та колоноскопія після 45: філіппінці щедро віддячили чемпіону Олімпіади за медаль
Запас печива, будинок та колоноскопія після 45: філіппінці щедро віддячили чемпіону Олімпіади за медаль

Запас печива, будинок та колоноскопія після 45: філіппінці щедро віддячили чемпіону Олімпіади за медаль

Філіппінський гімнаст Карлос Юло став справжнім героєм на Олімпіаді у Парижі, вигравши дві золоті медалі. Це стало великою подією для Філіппін, тому що він став першим філіппінцем, який завоював два золоті на Олімпіаді.

"Ми справді маленька країна… Тому можливість отримати для нас золоту медаль – це для нас велика, величезна подія. Я присвячую це філіппінському народу, який мене підтримував", – заявив він, коли дізнався, що переміг.

В якості нагороди Юло отримав купу подарунків – про більшість із них він навіть не міг мріяти, повідомляє The Guardian.

Запас печива, будинок та колоноскопія після 45: філіппінці щедро віддячили чемпіону Олімпіади за медаль - Фото 1

Президент Фердинанд Маркос сказав, що Філіппіни стали свідками історії, а Юло назвали національним героєм. Спортсмен отримає 6 мільйонів песо (близько 103 тисячі доларів) від уряду та медаль Конгресу, а також 10 мільйонів песо за законом про нагороди для спортсменів.

Щойно Карлос повернувся додому, приватні компанії країни вирішили підтримати перемогу спортсмена та буквально засипали його різними пропозиціями зі свого боку.

Вони подарували Юло мебльовану квартиру вартістю 32 мільйони песо (майже 553 тисячі доларів), довічні поставки запечених макаронів з сиром, курки на грилі і навіть безкоштовних шведських столів.

Одна пекарня запропонувала йому довічний запас печива.

Запас печива, будинок та колоноскопія після 45: філіппінці щедро віддячили чемпіону Олімпіади за медаль - Фото 2

Компанії запропонували хлопцю безкоштовні фари для автомобіля, послуги весільного фотографа, безкоштовну інженерну освіту, iPhone 16 та довічні чохли для телефону і, що найцікавіше, філіппінський лікар пообіцяв йому довічну безкоштовну колоноскопію після 45 років.

Філіппінські кафе та ресторани влаштували акції, де всім з ім'ям Карлос, Калою чи Едріель давали безкоштовну їжу чи молочні коктейлі. Також один заклад запропонував безкоштовний вхід усім, ім'я якого починається на букву «С».

Крім того, Знай.ua повідомляв, 62-річний Том Круз стрибне з парашута на закриття Олімпіади: звідки у його жилах стільки життя

Джерело матеріала
loader
loader