Найкращі вживані авто 2024 року, на які не шкода витратити гроші: від позашляховиків до електромобілів
Найкращі вживані авто 2024 року, на які не шкода витратити гроші: від позашляховиків до електромобілів

Найкращі вживані авто 2024 року, на які не шкода витратити гроші: від позашляховиків до електромобілів

Вторинний авторинокможе бути справжньою лотереєю. Є ризик придбати авто, що потребуватиме значних вкладень та ремонту. Однак є і ті моделі, які стануть вигідною довгостроковою інвестицією. Якщо ви готові витратити деякий час, щоб проаналізувати попит і пропозиції, то зможете знайти потрібний автомобіль для вашої родини, який добре вписується в обмежений бюджет.

Експерти склали рейтинг найкращих моделей, що можуть забезпечувати безперебійну службу протягом тривалого періоду. Фахівці, наголошують, що вторинний авторинок постійно змінюється, що може вплинути на ціну та доступність певних моделей.

Кращий вживаний автомобіль до 10 000 $: Hyundai Elantra 2014-2020

Вибір експертів – це Hyundai Elantra 2014-2020. Це компактний автомобіль, але в ньому вистачить місця для невеликої родини. Hyundai Elantra 2014 року отримав кілька бажаних оновлень, і абсолютно нова модель вийшла на ринок США в 2017 році. За такою ціною ви, швидше за все, знайдете старіші моделі з більшим обладнанням або новіші моделі без деяких високотехнологічних опцій.

Найкращий вживаний автомобіль до 10 000 $ з більшим простором для вантажу: Kia Soul 2017-2019

Якщо вам потрібна модель із трохи більшим простором для вантажу, Kia Soul стане надійним вибором. Його сміливий дизайн допомагає виділятися на дорозі, і, хоча він не такий ефективний, як Elantra, вибір чотирициліндрових двигунів Soul повинен виявитися досить економним.

Найнадійніший вживаний автомобіль до 10 000 $: Toyota Camry

Є причина, з якої середньорозмірний седан Toyota так добре продавався протягом багатьох років. Його рекорд надійності практично не має собі рівних, він продається як з чотири-, так і з шестициліндровими двигунами, тож покупці можуть пристосувати свій вибір до своїх потреб і бажань.

Найкращий вживаний електромобіль до 10 000 $: Nissan Leaf 2011-2017

Так, ви можете купити електромобіль менш ніж за 10 000 доларів. Nissan Leaf був першим масовим електромобілем в Америці, який з’явився на сцені в 2011 модельному році. Вони були продані достатньою кількістю, тому їх не важко знайти в продажу. Ранній хетчбек Leaf не мав особливо великої батареї – якщо ви проїжджаєте понад 100 км за день, це, ймовірно, не ваш найкращий вибір.

Найкращий вживаний позашляховик до 10 000 $: Dodge Journey 2011-2020

Вам буде важко знайти позашляховик у цьому ціновому діапазоні. Dodge Journey ніколи не вигравав жодної нагороди за бажаність, коли був новим, і з віком він не став привабливішим. Але авто пропонує три ряди сидінь, додатковий повний привід і порівняно низьку ціну, що є великою перевагою для багатьох покупців. Краще шукати Journey з двигуном Pentastar V6.

Найкращий пікап до 10 000 $: Dodge Dakota 2005-2011

Dodge Dakota – це надійний пікап, який більший за таких конкурентів, як Ford Ranger і Chevy Colorado. Dakota виходила на ринок між 2005 і 2011 роками, а пізніші моделі фактично позначаються як Rams, а не Dodges. У будь-якому випадку, це та сама вантажівка. Стандартний 3,7-літровий V6 не виграє в жодних перегонах – додаткові V8, природно, пропонували більше потужності.

Найкращий пікап для буксирування до 10 000 доларів США: 2008-2012 Nissan Titan

Якщо вам потрібна більша потужність для буксирування, найкращим вибором може бути старіший Nissan Titan. Цілком імовірно, що будь-який повнорозмірний пікап, який ви знайдете за ціною менше 10 000 доларів, матиме великий пробіг або кілька вм’ятин. Але це доволі надійна модель, яка може ще прослужити багато років.

Раніше OBOZ.UA розповідав, якою буде недорога модель Honda для практичних покупців.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader