Мадонна показала дуже особисті кадри на честь дня народження рідного сина
Мадонна показала дуже особисті кадри на честь дня народження рідного сина

Мадонна показала дуже особисті кадри на честь дня народження рідного сина

Рокко Річі — молодший із рідних дітей Мадонни. Його батьком є британський режисер Гай Річі.

11 серпня Рокко Річі, синові американської поп-співачки Мадонни і британського режисера Гая Річчі, виповнилося 24 роки. З цієї нагоди Медж опублікувала в Instagram пост із привітанням, включивши до нього два відео і 18 фотографій, які показують дорослішання Рокко і різні сфери його життя.

"З Днем народження, Рокко! Довгий і звивистий шлях крізь усі твої численні настрої та втілення був бурхливим і сповненим сюрпризів. Але крізь усе це — твоя цікавість і Мистецька Душа були тим клеєм, який утримував нас разом. Слава Богу за Мистецтво. Слава Богу за тебе. Ми були разом багато життів. Дякую, що знову обрав мене. Я люблю тебе вічно!" — написала 65-річна знаменитість.

На першому фото вона обіймає Рокко, одягнена в один зі своїх відвертих сценічних костюмів, а він цілує її в лоб. Одяг і руки молодого чоловіка забруднені фарбою, оскільки він розвиває свій художній талант, малюючи картини.

За ним послідувало чорно-біле архівне відео, де рідні діти співачки, Лурдес і Рокко, сидять за столом і хлопчик сміється після слів сестри. Зараз Лурдес 27 років.

На інших знімках відображені моменти трансформації Річі-молодшого, починаючи від зовнішності і закінчуючи його творчістю. Шанувальники можуть побачити його картини, включно з намальованим портретом його матері-поп-зірки.

Робота Рокко Річі
Фото: Instagram madonna
Портрет Мадонни, намальований її сином
Фото: Instagram madonna

Востаннє Мадонна згадувала про Рокко у квітні, коли відвідала його художню виставку в Маямі.

"Так рада, що в мене є вихідний, щоб насолодитися останньою колекцією картин мого сина Рокко під назвою "Pack A Punch", натхненною бійцями муай-тай. Так пишаюся!" — підписала вона знімок.

На виставці також були присутні прийомні діти артистки — 18-річні Девід і Мерсі, а також 11-річні близнюки Стелла і Естер.

Мадонна і Гай Річі оголосили про народження сина в серпні 2000 року, незабаром після весілля. Уже через вісім років вони розлучилися. Рокко і Мадонна довгий час не спілкувалися. Причому він навіть видалив свої соцмережі через те, що мати постійно коментувала його пости.

Коли Рокко подорослішав, то налагодив стосунки зі співачкою, але продовжує жити в Лондоні, де його батько завів нову сім'ю з моделлю Джекі Ейнслі. Хлопець намагається поводитися стримано, незважаючи на знаменитих родичів. Він проводить більше часу зі своїми зведеними сестрами і братом, ніж із прийомними дітьми Мадонни. У нього також є дівчина.

Раніше Фокус писав, що Мадонна показала свого молодого бойфренда.

Теги за темою
співачка
Джерело матеріала
loader
loader