Чому «Дорослі дівчата» на паузі: Полякова відповіла на чутки про сварку з Єфросиніною
Чому «Дорослі дівчата» на паузі: Полякова відповіла на чутки про сварку з Єфросиніною

Чому «Дорослі дівчата» на паузі: Полякова відповіла на чутки про сварку з Єфросиніною

Популярне шоу на Youtube «Дорослі дівчата», яке Оля Полякова вела разом з Машею Єфросиніною, наразі перебуває на паузі. У свіжому інтерв'ю програмі «Ранок у великому місті» співачка поділилася причинами цього рішення і розвіяла чутки про можливу сварку між нею та Машею.

Оля зазначила, що шоу не закривається назавжди, а лише потребує оновлення та певних змін у форматі. Вона підкреслила, що задумка і стиль «Дорослих дівчат» є унікальними, і саме через це їх шоу набуло великої популярності. За словами Полякової, чимало українських медіапроєктів почали копіювати їх формат, але ніхто не зміг досягти такого ж рівня успіху.

«Дорослі дівчата трошки на паузі. Ми збираємося їх трошки переробити у якомусь новому форматі. Тому що ви ж бачите, що всі, як мавпи, почали повторювати ці "Дорослі дівчата" — і вдвох ведуть, і втрьох щось там кудкудачуть. Поки що ніхто "Дорослих дівчат" не переплюнув, тому що треба бути дорослими й смішними», — пояснила Оля.

Полякова також акцентувала увагу на важливості розвитку україномовного контенту на Youtube, зазначивши, що новий формат шоу може стати черговим революційним кроком у цьому напрямку.

«В українському Youtube має бути багато україномовного контенту. Але наша з Машею історія має бути революційна», — додала співачка.

Щодо чуток про сварку між зірковими подругами — Оля заперечила такі припущення, зазначивши, що в їхніх стосунках немає місця для конфліктів. Вона заявила, що навіть не знає, хто міг вигадати таку інформацію.

«Я навіть не знаю, хто це придумав. На якій темі ми могли побити горщики? Що нам ділити з Машею? Ми з Машею добре спілкуємося. Вона у мене буває вдома», — запевнила Полякова.

Фото: Інстаграм

Джерело матеріала
loader
loader