В Німеччині затримали підозрюваного у вбивстві українця в притулку для біженців
В Німеччині затримали підозрюваного у вбивстві українця в притулку для біженців

В Німеччині затримали підозрюваного у вбивстві українця в притулку для біженців

Німецькі правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві українця у притулку для біженців у місті Росток. Ним виявився також громадянин України. Про це повідомляє DW.

У місцевій прокуратурі уточнили, що у вбивстві українця підозрюють 26-річного громадянина України. Найближчим часом суд вирішить питання щодо його арешту - клопотання вже передано слідчими. Подробиць розслідування поки що в прокуратурі не розкривають, посилаючись на таємницю слідства.

Як зазначили у відомстві, про знайдене тіло 46-річного українця до поліції надійшло повідомлення 12 серпня від медиків. Лікарі, які прибули на місце події, констатували смерть чоловіка. На тілі загиблого було поранення, у зв'язку з чим правоохоронці розглядають версію про вбивство.

  • 12 червня, у лісі поблизу міста Дебельн у Саксонії виявили тіло 9-річної Валерії. Вона пропала 3 червня дорогою до школи. До 2022 року дівчинка жила в Україні, потім разом із мамою, сестрою та бабусею через війну переїхала до Німеччини.
  • 8 серпня у чеській Празі загинув лікар з України. Через негоду фрагмент карниза історичної будівлі впав та пробив скляний дах трамвайної зупинки. Пасажир, який чекав на транспорт, отримав черепно-мозкову травму і загинув на місці. Ним виявився наш земляк.
  • 13 серпня у Німеччині регіональний суд Ессена розпочав розгляд справи про вбивство двох українських підлітків Володимира Єрмакова та Артема Козаченка. Судовий процес триває над чотирма обвинуваченими.
Теги за темою
Німеччина Вбивство
Джерело матеріала
loader
loader