57-річна Сальма Хаєк поділилася кадрами свого відпочинку на розкішній яхті
57-річна Сальма Хаєк поділилася кадрами свого відпочинку на розкішній яхті

57-річна Сальма Хаєк поділилася кадрами свого відпочинку на розкішній яхті

Шанувальники Сальми Хаєк написали багато схвальних коментарів. Вони відзначили нев'янучу красу кіноактриси.

Мексиканська та американська кіноактриса Сальма Хаєк поділилася з шанувальниками кадрами свого відпочинку на шикарній яхті. Актриса показала свою природну красу в новій серії гламурних фотографій, повідомляє Daily Mail.

57-річна зірка, яка взяла участь в естафеті Олімпійського вогню перед церемонією відкриття Ігор-2024 у Парижі, в яскраво-рожевому бікіні-топі та різнокольоровому саронзі, який поєднується з ним, незважаючи на вік, блиснула дуже стрункою фігурою. Зірка "Останнього танцю Чарівного Майка" нанесла природний макіяж. Її довге темне волосся було укладене хвилями і майоріло на вітрі.

На двох інших знімках вона позувала, спершись на борт яхти, на тлі золотого заходу сонця. "День поганої зачіски чи день вільної зачіски?" — написала вона поруч зі знімками англійською та іспанською мовами.

Її шанувальники в коментарях висловили своє захоплення зовнішнім виглядом Сальми; "Твоє волосся ніколи не було поганим, у тебе завжди було волосся королеви", "Твоє волосся завжди було прекрасним. Люблю тебе", "Досконала мексиканська красуня", "Усе ще гарна", "Ти — все одно приголомшлива жінка з поганою зачіскою або без неї".

Схоже, Хаєк максимально використовує свій час відпустки, оскільки на неї чекає напружений вересень. Номінантка на премію "Оскар" виступить співведучою третього щорічного гала-вечора Caring for Women, що відбудеться 9 вересня в The Pool у Мідтауні на Мангеттені разом із Кім Кардаш'ян, Пріянкою Чопрою Джонас, Наомі Воттс, Меттью Макконахі, Донателлою Версаче та іншими.

Відомо, що актриса одружена з французьким мільярдером Франсуа-Анрі Піно. Пара виховує спільну доньку 16-річну Валентину Палому Піно. Крім того, зірка є мачухою старших дітей свого чоловіка: 26-річного Франсуа-молодшого, 23-річної Матильди та 17-річного Огюстена від його колишніх дружин — Доротееї Лепер і супермоделі дев'яностих років Лінди Євангелісти.

Раніше, 24 липня, повідомлялося, що Сальма Хаєк взяла участь в естафеті олімпійського факела в Парижі. Вона продемонструвала спортивний ансамбль, включно з біло-помаранчевим топом і штанами карго в тон.

Теги за темою
актриса відпочинок
Джерело матеріала
loader
loader