Надсилав гранатомети поштою: поліція затримала киянина
Надсилав гранатомети поштою: поліція затримала киянина

Надсилав гранатомети поштою: поліція затримала киянина

Киянин продавав протитанкові гранатомети через спеціалізовані сайти та надсилав їх поштою. Його затримано під час спецоперації, повідомляє Київська міська прокуратура.

За інформацією слідства, у Києві затримали 40-річного місцевого мешканця, якого підозрюють у незаконному придбанні, зберіганні та збуті бойових припасів і вибухових пристроїв.

Згідно з матеріалами, він через спеціалізовані сайти налагодив у столиці схему незаконного продажу ручних протитанкових гранатометів.

Надсилав гранатомети поштою: поліція затримала киянина фото 1
фото: Київська прокуратура
Надсилав гранатомети поштою: поліція затримала киянина фото 2
фото: Київська прокуратура

Через оголошення за 40 тис. гривень він продав протитанковий гранатомет АТ-4. Частину грошей покупець переказав на його картку, іншу частину передав поштою після отримання товару. Згодом зловмисник так само поштою надіслав іншому покупцю ще один гранатомет з промислово-виготовленими протитанковими гранатами РПГ АТ-4.

Також у Києві детективи Бюро економічної безпеки викрили підприємство в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах. Компанія займається продажем техніки всесвітньо відомих виробників. 

До слова, правоохоронці затримали у Києві 16-річного агента ФСБ, який підпалював авто Сил оборони. Тепер йому загрожує 12 років тюрми.

Джерело матеріала
loader
loader