Тато і дочка: Фільми про заборонене кохання
Тато і дочка: Фільми про заборонене кохання

Тато і дочка: Фільми про заборонене кохання

Потяг батька до дочки та дочки до батька завжди виливається в драму, за єдиним винятком, коли це перетікає у справжню трагедію. Нижче ми підібрали 15 фільмів, які з різних боків показують це заборонене кохання батька та дочки.

Метелик (1981)

Події фільму розгортаються у 1937 році. Суддя Рош розслідує справу Джеса Тіллера. Колишня дружина останнього звинувачує його в тому, що він має сексуальний зв’язок зі своєю дочкою Кеді. Пізніше повертається батько дитини Кедді, який у гніві хоче її вбити.

Не торкаючись (2013)

Вітчим вісімнадцятирічної Йолани постійно пристає до дівчини. Вона не в змозі впоратися з цим натиском від вітчима. А її рідна мати заплющує очі на хтивість свого чоловіка. У певний момент приставання вітчима виливаються у травму дівчини. Йолана в певний момент ловить себе на думці, що не знає, чого вона насправді хоче в житті.

Спокуса (1973)

Після тривалої відсутності Гіусепп повертається до міста Катанія. Там він зустрічає Катерину, яку колись давно був закоханий. У цієї жінки є п’ятнадцятирічна дочка Гразілла, яка починає спокушати друга своєї мами. Незабаром Катерина починає сумніватися, що між її дочкою та старим другом нічого не було.

Серце холостяка (1984)

Багатий фермер-вівчар Роберт Джексон найбільше жадає в житті трьох речей: своїх оленів, свою зброю і свою дочку Кеті. Дівчинка ненавидить приставання батька, але вирішує їх терпіти заради того, щоб продовжувати доглядати свою паралізовану матір. На ферму влаштовується пастух Пітер. Він виявляє інтерес до Кеті і несподівано для себе дізнається, що фермер спить зі своєю дочкою. Після цього вони вирішують разом утекти. А фермер починає полювання на них.

Мімі (1979)

Марія відвідує свого паралізованого батька Гвідо. Вона намагається спокусити його. Незабаром приїжджає її дівчина на ім’я Тереза. Гвідо заводить із нею роман. Це призводить до трагічних наслідків.

Тато і дочка: Фільми про заборонене кохання - Фото 1

Блудна донька (1981)

Дівчина переживає глибоку депресію. Вона йде від чоловіка і повертається до батьків. Там вона дізнається, що її батько завів роман на стороні. Дівчина починає ревнувати його до коханки та намагається звернути його увагу на себе.

Блаженство (1997)

Прекрасна молода пара подружжя Джозеф і Марія на перший погляд щасливі разом. Якось Джозеф дізнається, що його дружина регулярно відвідує якогось Бальтазара – вчителя кохання. Чоловік Марії так само вирішує записатися на уроки до цього вчителя, щоб зрозуміти, чого не вистачає його дружині. Там подружжя починає непросту подорож у глибини своєї підсвідомості, щоб зрозуміти, чого їм не вистачає у сексі.

Ангел, що руйнує (1990)

Багате чоловік планує розлучення. Останнім часом вони постійно лаються, незважаючи на те, що разом проводять відпочинок у розкішних готелях Югославії. Чоловік наймає кілера, щоб позбутися дружини. А вона своєю чергою готує таку ж місію, найнявши для цього одного зі своїх численних коханців. Одна з головних причин, через яку дружина ненавидить свого чоловіка – його кровосумісний зв’язок з їхньою спільною 16-річною дочкою. Саме ця дівчина руйнує плани своїх батьків, бо веде власну підступну гру.

Тато і дочка: Фільми про заборонене кохання - Фото 2

Гріх (1998)

Мати двох дівчат Карен помирає насильницькою смертю. Поліція під час розслідування уважно придивляється до її благополучної сім’ї. У міру того, як детектив більше знайомиться з цим сімейством, тим більше дивно потрапляє йому на очі. Наприклад, 14-річна дочка поводиться зі своїм батьком, як його коханка.

Помста Ян Дари (2001)

Хлопець Ян Дара пішов із батьківського дому у 13 років. Через багато років він повернувся туди, щоб помститися батькові за всю ту ненависть, яку він виявляв стосовно хлопця. Але після повернення до батьківського будинку хлопець різко змінив свої плани через появу в ньому жінок. Одна з них – мачуха, яка зухвало маніпулює його батьком. Друга – зведена сестра головного героя, яка має інтимні стосунки з батьком.

Душа тиші (2005)

Глухоніма дівчина Дот живе зі своїми хрещеними батьками Полом та Олівією Дір, а також їхньою донькою Ніною, яка вважається найпопулярнішою у школі дівчиною. Якось мовчазної головної героїні всі навколо починають розповідати свої таємниці та потаємні думки. Дівчина уважно вислуховує всіх. Серед іншого Ніна розповідає, що вважає себе потворною і через всі сили намагається сподобатися оточуючим. Сама Дот також приховує від усіх велику таємницю, про яку ніхто не здогадується.

Лабрадор (2011)

Дія картини розгортається на віддаленому острові, що продуває вітрами. На ньому живе Натан із своїм лабрадором. До нього в гості приїжджає дочка Стелла з Оскаром. Стелла вагітна. А Оскара не залишають сумнівів із цього приводу. Натан під час зустрічі робить кілька провокацій. Це бентежить Оскара і між чоловіками розпочинає конфлікт. А Стелла розривається між ними.

Шелл (2012)

Дівчина на ім’я Шелл живе зі своїм батьком Пітом на віддаленій заправній станції у Шотландському нагір’ї. Вона не може нікуди виїхати, тому що її батько хворий і вона змушена наглядати за ним. Разом їм доводиться боротися зі стихією взимку та з неможливим коханням.

Мій чоловік (2014)

10-річна дівчинкою Хана стає сиротою після цунамі. Її бере під опіку 26-річний Дзюнго і починає піклуватися про неї, як рідну. Хлопець працює у береговій охороні. Минають роки і Ханна стає справжньою красунею. Незважаючи на різницю у віці, вони починають відчувати один до одного сильне почуття.

Цей незручний момент (2015)

Два найкращі друзі взяли своїх дочок і вирушили відпочивати на Корсику. Там один із друзів починає роман із донькою свого товариша. Їхні стосунки подобаються дівчині. Але сам чоловік вважає їх помилкою і прагне припинити їх якнайшвидше. Водночас батько дівчини починає підозрювати, що їй розбив серце якийсь 45-річний чоловік. Не знаючи, що це і є його найкращий друг, він вирішує знайти його і помститися.

Джерело матеріала
loader
loader