Віталій Козловський показав останнє відео з покійним батьком
Віталій Козловський показав останнє відео з покійним батьком

Віталій Козловський показав останнє відео з покійним батьком

Віталій Козловський згадав про покіного батька і показав його останнє спільне відео з ним до його смерті.

Співак Віталій Козловський, який нині служить на фронті, у роковини свого батька показав останнє архівне відео з ним. Відеороликом артист поділився у себе на сторінці в Інстаграм.

Зокрема, сьогодні, 15 серпня, виповнюється три роки з дня смерті Віталія Козловського-старшого. Він пішов з життя, коли йому було 74 роки. Як розповідав співак, причиною смерті батька була проблема з легенями — це була професійна хвороба. Крім цього, співак розповів, що чоловік мав шкідливу звичку — курив. У результаті у нього від легенів залишилися шматочки.

Віталій Козловський також розповідав, що незадовго до смерті похрестив батька, адже як виявилося він був не хрещений. Тому вже коли Віталій-старший був в реанімації співак зробив все необхідне.

На оприлюдненому відео Віталій сидить за кермом автомобіля, а в цей час поряд, на пасажирському кріслі сидить його батько. На відео співак говорить: "Батя в зданії. Віталій Сергійовичу, привітайтеся з моїми підписниками", на що чоловік відповідає: "Доброго дня".

Прокоментував свої спогади з батьком Віталій Козловський словами:"Цінуйте миті, проведені разом із рідними", – написав артист.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Віталій Козловськийвисміяв чоловіків, які ховаються від працівників ТКЦ.

Крім цього, Фокус писав, що Віталій Козловський розсекретив, хто став хрещеними батьками його сина.

Теги за темою
смерть
Джерело матеріала
loader
loader