Макс Барських представив шоу "Зорепад": як минула кінопрем'єра і неочікувана заява від артиста
Макс Барських представив шоу "Зорепад": як минула кінопрем'єра і неочікувана заява від артиста

Макс Барських представив шоу "Зорепад": як минула кінопрем'єра і неочікувана заява від артиста

Показ фільму-концерту не минув без допомоги захисникам, завдяки яким проведення таких подій є можливим.

Днями відбулася емоційна кіноподія про музику. Український співак Макс Барських представив перший фільм-концерт "Зорепад".

На прем'єру незвичайної стрічки від артиста завітали його прихильники, друзі, колеги і, звичайно ж, військові. Фільмом "Зорепад" Макс Барських показав свою трансформацію, яка відбулась з ним від початку повномасштабного вторгнення. Протягом двох годин музикант відверто ділився історією докорінних змін кожного українця крізь призму власних перетворень.

Зіркову прем'єру артист зі сцени розпочав словами подяки українським військовим, а також закликав усіх присутніх не забувати про тих, хто ще досі залишається в полоні.

"Мені хотілось б подякувати усім військовим, хто долучився до нас. Завдяки їм ми можемо збиратися на такі події. А ще хочу попросити вас не забувати, що ще багато військових перебувають в полоні. Ми повинні робити все можливе, аби вони швидше повернулися додому", - зазначив виконавець просто зі сцени.

До слова, фільм-концерт "Зорепад" - це перше музичне шоу Макса Барських на великому екрані. У ньому глядач стає свідком історії музиканта, який минає шлях творчих та особистісних змін разом зі своєю країною від початку повномасштабного вторгнення. У високотехнологічному фільмі-концерті зібрані як знакові для музиканта пісні, перекладені українською, так і нові хіти з однойменної платівки. Весь прибуток з продажу квитків на кінопрем'єру "Зорепаду" співак перекаже на допомогу ЗСУ.

До речі, показ стрічки не минув без сюрпризів. Виконавець оголосив, що відіграє третій концерт з програмою "Зорепад" у палаці "Україна".

Джерело матеріала
loader
loader