"Це як виклик": Макс Барських і Алан Бадоєв провели масштабний кінопоказ шоу в Києві
"Це як виклик": Макс Барських і Алан Бадоєв провели масштабний кінопоказ шоу в Києві

"Це як виклик": Макс Барських і Алан Бадоєв провели масштабний кінопоказ шоу в Києві

Під час двогодинного кінопоказу артисти відверто розмірковують про історію змін кожного українця та самих себе. Відомо, що крім колег по цеху на прем'єру також прийшли українські захисники.

Цього тижня у столичному кінотеатрі "Оскар" (ТРЦ "Гулівер"), відбулася масштабна прем'єра високотехнологічного кіношоу Алана Бадоєва про масштабну творчу трансформацію Макса Барських — "Зорепад". Першими оцінити творіння відомого українського продюсера і режисера, і знаменитого артиста прийшли шанувальники співака, військові, друзі, колеги по цеху і представники ЗМІ. Фокус побував на зірковій події.

Макс Барських і Алан Бадоєв у глядацькій залі

Під час кіно-події Макс Барських спілкується з гостями, демонструючи на великому екрані поетапну трансформацію з початку повномасштабного вторгнення. Протягом двох годин музикант відверто розкриває історію докорінних змін кожного українця і себе самого через призму особистих переживань і перетворень.

Макс Барських на сцені

"Мені хотілося б подякувати всім військовим, хто долучився до нас сьогодні, — сказав артист зі сцена на початку кіношоу, — завдяки їм, ми можемо збиратися на такі події. А ще хочу попросити вас не забувати, що ще багато військових перебувають у полоні. Ми повинні робити все можливе, щоб вони скоріше повернулися додому", — звернувся до глядачів Макс Барських.

Макс Барських

"Зорепад" — це перше музичне шоу українського артиста на великому екрані. У цьому форматі глядачеві надається можливість стати свідком глибинних творчих перетворень Макса Барських, які він прожив упродовж двох із половиною років з моменту початку війни в Україні. У цьому музичному фільмі-шоу були зібрані відомі пісні Барських, перекладені українською мовою та нові композиції, створені вже під час війни з РФ.

"Війна — це нестерпно. Але саме тому ми маємо відчувати, що кожен концерт — це як виклик: Україна жива, українська нація співуча, незважаючи ні на що, музика лунає і вона лунає саме українською", — сказав продюсер шоу Алан Бадоєв зі сцени під час спілкування з гостями.

Алан Бадоєв
Григорій Решетник, Алан Бадоєв
Руслан Махов
Алан Бадоєв

Раніше Фокус писав про масштабний концерт Макса Барських у Києві.

Джерело матеріала
loader
loader