Відомий український співак неочікувано зізнався у коханні Даші Астаф'євій
Відомий український співак неочікувано зізнався у коханні Даші Астаф'євій

Відомий український співак неочікувано зізнався у коханні Даші Астаф'євій

Артист присвятив Астаф'євій свою нову композицію.

Співак Панас Буйний, пісні якого набирають мільйони прослуховувань у TikTok та YouTube, потішив новинкою.

Артист випустив композицію, яка отримала назву "Дівчино". Та виявляється, що цій пісні вже 50 років. Композицію написав родич Буйного. Співак почув її та одразу зрозумів, що це може бути справжнім хітом, тож подарував треку друге дихання.

Пісню "Дівчино" виконавець, очікувано, присвятив усім дівчатам. Особливо музикант відзначив співачку Дашу Астаф'єву, яку вважає неймовірно вродливою та просто зізнається у коханні.

"Пісня була написана моїм родичем 50 років тому. На одному з застіль під мелодію з "звуковижималки", тобто акордеону, я почув дуже класний хук (ймовірна мелодійна частина, яка визначає хітовість – прим. ред.) в приспіві і вирішив, що ця пісня повинна отримати друге дихання. Так ми відродили забутий фольклор Галичини. Також, скажу, що ця пісня адресується Даші Астаф'євій", — поділився співак.

Панас Буйний вже й встиг представили кліп на нову композицію, знімання якого відбулися просто посеред поля у Львівській області. Виявилося, що робота над відео не минула без казусів. Співак випадково опинився без штанів.

"Ми почали знімати кліп, наносити грим, і великий шмат тонального крему ляпнув мені на білі штани. Було дуже весело, коли я в трусах у полі стояв на одній нозі і очікував, поки команда мені виправить цю пляму", — пригадав Панас Буйний.

  • Відомий український співак вступив до лав ЗСУ і зізнався, ким служитиме на передовій
  • Відомий український співак відверто розповів про боротьбу з алкоголізмом: "Ридав, мені було погано"
  • Міс Україна Всесвіт-2022 Вікторія Апанасенко народила первістка і показала маля
Джерело матеріала
loader
loader