"Я просто старію": 48-річна акторка Шарліз Терон відреагувала на плітки про пластичну операцію
"Я просто старію": 48-річна акторка Шарліз Терон відреагувала на плітки про пластичну операцію

"Я просто старію": 48-річна акторка Шарліз Терон відреагувала на плітки про пластичну операцію

Шарліз Терон, відома як одна з найталановитіших і найкрасивіших актрис у Голлівуді, впевнено тримається на вершині індустрії. Південноафриканська акторка, володарка премії Оскар, є однією з найбільш високооплачуваних жінок у кіноіндустрії, і це цілком зрозуміло: її робота говорить сама за себе.

Мама двох дітей, якій зараз 48 років, стала обличчям нової рекламної кампанії Dior L'Or de J'Adore. У нещодавньому інтерв'ю для журналу Allure Терон розповіла про своє ставлення до процесу старіння. Детальніше про це пише eatthis.com.

Нижче розкажемо про головні моменти цього інтерв'ю, включно з її реакцією на чутки про пластичну операцію, зміну метаболізму, подвійні стандарти в кіноіндустрії та її небажання знову набирати вагу для ролей.

Терон категорично заперечила будь-які пластичні втручання

Акторка заявила у своєму інтерв'ю для Allure: "Моє обличчя змінюється, і мені це подобається. Я приймаю свій вік". Хоча деякі люди впевнені, що вона зробила підтяжку обличчя, Терон швидко розвіяла ці чутки. "Я просто старію! Це зовсім не означає, що в мене була погана пластична операція. Таке просто буває", – прокоментувала вона.

Актриса висловилася щодо несправедливих подвійних стандартів у Голлівуді

Окрім того, що вона відкинула плітки про пластичні операції, Терон підняла питання про нерівність між чоловіками і жінками в Голлівуді.

"Мене завжди дратувало, що чоловіків із віком порівнюють із добрим вином, а жінок – із зрізаними квітами. Ця концепція мене обурює, але водночас я вважаю, що кожна жінка має право старіти так, як вона цього хоче. Нам слід бути більш співчутливими до того, як ми всі переживаємо цей процес. Особисто мені дивитися на своє обличчя на білбордах – досить весело", – зазначила вона в розмові з Allure.

Зазначимо, що жінки у віці 40-50 років, як і їхні обличчя, змінюються. Це частина життя, яку потрібно прийняти і насолоджуватися, не намагаючись відповідати недосяжним стандартам краси або приховувати природний процес старіння.

Терон більше не вдаватиметься до будь-яких трансформацій свого тіла задля участі у кіно

З віком метаболізм може уповільнюватися. М'язова маса природно зменшується, якщо не докладати зусиль для її підтримання або нарощування. В результаті організм починає спалювати калорії повільніше. Також зменшується рівень активності.

"Я ніколи більше не набиратиму 18 кг для ролі. Я не зроблю цього вдруге, бо це вже не так просто, як було в 27 років. Тоді я втратила 13 кг за лічені дні, просто пропустивши кілька прийомів їжі. Але коли я зробила це в 43 роки для фільму "Таллі", я провела рік, намагаючись скинути цю вагу", – категорично заявила Терон.

Зірка також зізналася, що відновлюватися після травм стало важче, ніж у молодості, що є знайомим для багатьох. Проте Терон демонструє, що нові етапи життя залежать від нашого сприйняття. Не варто дозволяти вікові змушувати вас почуватися старими. Насолоджуйтеся життям і пам'ятайте, що з роками ви стаєте лише кращими!

Раніше OBOZ.UA розповідав про правила дієти Аліси Мілано.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader