Вибух у львівському розважальному комплексі: поліція відкрила кримінальне провадження
Вибух у львівському розважальному комплексі: поліція відкрила кримінальне провадження

Вибух у львівському розважальному комплексі: поліція відкрила кримінальне провадження

Вчора, 17 серпня, у центрі LEOLAND за адресою вулиця Мельника, 18 під час експерименту вибухнула колба під час розважального хімічного досліду. Внаслідок вибуху тілесні ушкодження отримали троє дітей та аніматор. Про це раніше повідомляла «Варта-1».

Як розповіла пресслужба ГУНП у Львівській області, за цим фактом розпочато кримінальне провадження.

«У приміщенні одного з львівських спортивно-розважальних комплексів під час хімічного досліду, який проводив аніматор, вибухнула колба з сухим льодом», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок події травмувались четверо осіб: троє відвідувачів - двоє 9-річних хлопчиків, 10-річна дівчинка, а також 32-річний аніматор. Вони були доставлені у лікарню.

За цим фактом слідчі Львівського районного управління поліції № 2 за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 137 (Неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Вибух у львівському розважальному комплексі: поліція відкрила кримінальне провадження - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Джерело матеріала
loader
loader