Вранці ворог завдав удар по Києву балістичним озброєнням
Вранці ворог завдав удар по Києву балістичним озброєнням

Вранці ворог завдав удар по Києву балістичним озброєнням

Втретє за серпень росіяни завдали удар по Києву балістичним озброєнням.

Про це повідомляє КМВА у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Сьогодні вранці, приблизно о 05:00 ворог застосував балістичне озброєння для нанесення ракетного удару по Києву. Це вже третій обстріл балістикою столиці у серпні з чітким інтервалом у 6 днів між кожною атакою!", - йдеться у дописі начальника КМВА Сергія Попка.

Цей удар, за попередніми даними, був практично ідентичний двом попереднім.

За інформацією, яка перевіряється, рашисти знову, втретє поспіль, скоріше за все застосували північнокорейські балістичні ракети типу «KN-23». І знову сили та засоби протиповітряної оборони не дозволили ворогу досягнути своєї мети й уразити Київ.

За попередніми даними, продовжує Сергій Попко,  балістичні ракети були збиті на підльоті до столиці. (Точну модифікацію озброєння та кількість оприлюднять у звітах Повітряні Сили). Крім того, практично одночасно з балістикою, в бік Києва заходило кілька ударних БпЛА ворога.

Всі дрони противника були знищенні далеко за межами міста. Станом на цю хвилину в Києві не зафіксовано руйнувань, інформації щодо потерпілих не надходило. Дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються, інформує начальник КМВА.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні вранці у Києві та низці областей оголошували повітряну тривогу через загрозу балістики, працювала ППО.

Фото ілюстративне

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader
loader