Друг Руслана Ханумака Віктор Гевко висловився про виїзд артиста за кордон
Друг Руслана Ханумака Віктор Гевко висловився про виїзд артиста за кордон

Друг Руслана Ханумака Віктор Гевко висловився про виїзд артиста за кордон

Віктор Гевко до повномасштабної війни в Україні товаришував з родиною Руслана Ханумака та Аліни Шаманської.

Актор та учасник проєктів "Студії "Квартал 95" Віктор Гевко, який товаришує з режисером та актором Русланом Ханумако, прокоментував його виїзд з України до США. Подробицями Гевко поділився в програмі "33 запитання" на Люкс ФМ.

Зокрема, Віктор Гевко став на захист Руслана Ханумака і назвав його "хорошим хлопцем". Однак, щодо ситуації з виїздом за межі України, актор детально не знає. За його словами, нібито, Руслан Ханумак не збирається назавжди покинути Україну і перебуває в Америці тимчасово, однак як насправді він не знає.

"Я не встиг з ним до цього поспілкуватися до цього питання. Треба буде якось вияснити. Але наскільки я знаю він не збирається ніде там виїжджати, він просто на якийсь час поїхав, чи щось таке", — пояснив Віктор Гевко.

Зауважимо, що у лютому 2022 року актор разом з родиною були в США, де їх і застала повномасштабна війна в Україні. Протягом восьми місяців сімʼя Віктора проживала там, однак згодом прийняла рішення повернутися в Україну, де зараз живе у Тернополі.

Руслан Ханумак
Фото: З відкритих джерел

Подробиці скандалу з Русланом Ханумаком

Режисер та актор Руслан Ханумак оскандалився у липні 2024 року після того, як показав відео зустрічі зі своїм сином від телеведучої Аліни Шаманської, який живе в США. Після чого на нього одразу посипалися питання, як йому вдалося виїхати з України, на що Ханумак показав свій військовий квиток і заявив, що має астму, через яку тимчасово непридатний до служби в армії.

Через резонанс новини в "Студії "Квартал 95"", з якою раніше працював актор, також відреагували. Все тому, що журналісти назвали його актором "Кварталу 95". Однак, як виявилося, вони давно не співпрацюють.

Вже згодом стало відомо, що Руслан Ханумак виїхав з України ще в травні 2024 року.

Нагадаємо, раніше ми також писали, що колишня дружина Руслана Ханумака прокоментувала його виїзд до США.

Джерело матеріала
loader
loader