Ялта частково залишилася без світла
Ялта частково залишилася без світла

Ялта частково залишилася без світла

Ялта частково знеструмлена через аварію. Про це повідомляє підприємство «Крименерго».

Через аварію сталося часткове відключення енергопостачання в Ялті (10-й мікрорайон і прилеглі вулиці). Знеструмлено 27 трансформаторних підстанцій. Без світла 1477 осіб.

На місці аварії працює бригада «Крименерго». Тривають ремонтні роботи. Зокрема, ситуацію зі світлом обіцяють виправити впродовж трьох годин.

Раніше в багатьох районах Криму сталися аварійні відключення світла. Частково були знеструмлені Ялта, Євпаторія, Алушта, Сімферополь. Як повідомив російський глава Криму Сергій Аксьонов, відключення електроенергії пов'язане з аномально спекотною погодою. Також фіксувалися масові відключення світла в Керчі та Феодосії.

Зокрема, сьогодні, 19 серпня, застосування однієї черги відключень планується з 18:00 до 21:30. 

До слова, ДТЕК до жовтня планує повернути в роботу 60-70% генерації, яку вона втратила внаслідок російських масових обстрілів навесні цього року.

Раніше «Укренерго» прогнозувало зменшення відключень світла у серпні-жовтні. Голова «Укренерго» Володимир Кудрицький зазначив, що дефіцит електроенергії в енергосистемі України поступово зменшуватиметься протягом серпня, вересня та жовтня, за умови відсутності нових масштабних обстрілів.

Джерело матеріала
loader
loader