Очільників Бориспільського та Бучанського ТЦК арештували без права на заставу
Очільників Бориспільського та Бучанського ТЦК арештували без права на заставу

Очільників Бориспільського та Бучанського ТЦК арештували без права на заставу

Таку інформацію надали в коментарі виданню "РБК-Україна" у пресслужбі Офісу генерального прокурора.

Начальників Бориспільського і Бучанського ТЦК триматимуть під вартою без права на заставу

У пресслужбі Офісу Генпрокурора розповіли, що фігурантів триматимуть під вартою безальтернативно. Зазначимо, що це стосується всіх трьох підозрюваних.

Шевченківський районний суд столиці за клопотанням прокурорів Офісу генпрокурора обрав усім трьом підозрюваним безальтернативні запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою,
– розповіли в пресслужбі.

СБУ затримала двох очільників ТЦК на Київщині та їхнього спільника, які "заробили" на ухилянтах понад 1 млн доларів: деталі

  • Нагадаємо, 16 серпня Служба безпеки України затримала очільників двох ТЦК у Київській області та їхнього спільника. Власне, на Київщині затримали 3 організаторів оборудки – начальників двох районних ТЦК столичного регіону, а також їхнього спільника – громадянина країни Південного Кавказу.
  • В Офісі генпрокурора уточнили, що йдеться про керівників Бориспільського й Бучанського ТЦК.
  • В СБУ повідомили, що під час обшуків у помешканнях та автомобілях затриманих виявили понад 1,2 мільйона доларів. Більшість вилученої готівки фігуранти зберігали в спеціально облаштованих схованках – під підлогою та за обшивкою стін.
  • "Фігуранти пропонували військовозобов’язаним своє сприяння в уникненні призову на підставі підроблених документів про непридатність до служби за станом здоров'я. За матеріалами справи, вартість таких "послуг" становила 37 тисяч доларів з одного ухилянта", – зазначили в СБУ.
Теги за темою
Новини України СБУ Київська область
Джерело матеріала
loader
loader