Лікарня у Мирнограді на Донеччині з 20 серпня не прийматиме хворих
Лікарня у Мирнограді на Донеччині з 20 серпня не прийматиме хворих

Лікарня у Мирнограді на Донеччині з 20 серпня не прийматиме хворих

Вже з вівторка, 20 серпня, Мирноградська лікарня перестане приймати хворих, їх перенаправлять до Добропільської та Покровської громад.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін, передає Укрінформ. 

"Вже відзавтра Мирноградська лікарня перестане приймати хворих, їх перенаправлять до Добропільської та Покровської громад", - йдеться в дописі.

Також Філашкін повідомив, що під час зустрічі з міністром охорони здоров'я обговорили релокацію медичних закладів, евакуацію їх працівників та обладнання.

За словами Філашкіна, ворог невпинно обстрілює українські міста та села. Ситуація на фронті дуже складна, тому в ОВА вкотре наголошують на тому, що всі цивільні мають евакуюватися з Селидова та Мирнограда.

Як раніше повідомляв Укрінформ, на Донеччині, у містах Мирноград та Селидове, де комендантський час триває 20 годин, ще залишаються 829 дітей.

Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог вбиває та травмує цивільних жителів, руйнує будинки, підприємства, енергетичні, газові та інші інфраструктурні об’єкти.

Донеччина має найбільшу протяжність лінії фронту, яка становить близько 300 км.

У зв'язку з активізацією бойових дій і підвищеною загрозою для життя і здоров'я людей, які ще не евакуювалися, у містах Мирнограді, Селидовому та Новогродівці запроваджено комендантську годину з 15.00 до 11.00 наступної доби.

Джерело матеріала
loader
loader