«Єврокар» сьомий рік поспіль підтримує велоспортсменів
«Єврокар» сьомий рік поспіль підтримує велоспортсменів

«Єврокар» сьомий рік поспіль підтримує велоспортсменів

Першого вересня відбудеться щорічний спортивний захід “Київська сотка” – найбільші аматорські велоперегони України. Компанія “Єврокар”, офіційний дистрибʼютор бренду Skoda в Україні, сьомий рік поспіль доєднується до заходу і є офіційним партнером.

Не зважаючи на зовнішні обставини, “Київська сотка” проходить щороку, аби надати сил, відчуття сталості та надихати рухатись вперед. Основна місія цього року полягає не тільки в підтримці й розвитку велоспорту в Україні, а й в благодійній складовий. Зібрані з учасників стартові внески (за виключенням організаційних витрат) будуть направлені на підтримку Президентської бригади ЗСУ та Національної скаутської організації “ПЛАСТ”.

«Єврокар» сьомий рік поспіль підтримує велоспортсменів - Фото 1

Близько 1500 учасників розпочнуть “Київську сотку” зі стартового містечка на ВДНГ. Маршрут пролягатиме по території Києва та області. Серед учасників не тільки спортсмени та аматори, а й чинні військовослужбовці, ветерани, представники Національної Поліції, ДСНС та інших структур, що захищають цивільне населення. Супроводжуватиме колону традиційно автомобілі Skoda задля безпеки та комфорту учасників.

«Єврокар» сьомий рік поспіль підтримує велоспортсменів - Фото 2

“Ми щиро дякуємо нашим постійним партнерам, компанії Єврокар, за підтримку нашого заходу та в цілому за розвиток велоспорту в нашій країні. Не зважаючи на обставини, в яких ми знаходимось, ми маємо рухатись далі задля підтримки наших хоробрих воїнів. Створюй продукти, плати податки, донать, підтримуй себе в добрій фізичній та ментальній формі – тоді Світло Переможе!”, – коментує засновник “Київської сотки” Сергій Харчук.

Для компанії Skoda підтримка велоспорту – основа, покладена в ДНК бренду. Адже саме з виробництва велосипедів почалася історія компанії. У 1895 році її засновники інженери Лаурін і Клемент створили серію інноваційних велосипедів і лише через 9 років представили світу свій перший автомобіль. Skoda Auto з 2004 року є офіційним партнером Tour de France і забезпечує супровід змагань автомобілями бренду.

Задля розвитку інфраструктури та підвищення популярності велоспорту, у 2020 році почалася реалізація соціального проєкту «Вело SKODA», мета якого – привернути увагу до проблеми недостатньо розвиненої інфраструктури для пересування на велосипеді в містах України. В рамках проєкту «Єврокар» спільно з представниками місцевої влади великих міст об’єдналися для підписання Меморандуму, спрямованого на досягнення взаєморозуміння між велоспільнотою, владою і відповідальним бізнесом. Меморандум містить положення, пов’язані з розвитком необхідних умов для підвищення безпеки руху.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader