Jerry Heil стала членом академії звукозапису "Греммі"
Jerry Heil стала членом академії звукозапису "Греммі"

Jerry Heil стала членом академії звукозапису "Греммі"

Співачка Jerry Heil стала членом академії мистецтва та науки звукозапису "Греммі". Радісною новиною артистка поділилася із підписниками у своєму Telegram-каналі.

– Щоб отримати можливість подати трек на премію, ти мусиш пройти верифікацію, заповнивши незчисленну кількість сторінок, вказавши свою освіту та здобутки. Я почала цей процес ще взимку і мусила чекати аж до липня на відповідь. Ще місяць я чекала, щоб розповісти щасливу новину вам: верифікація відбулася — і наступний крок спрогнозувати нескладно, - уточнила зірка.

Тепер співачка зможе визначати номінантів та переможців "Греммі", пропонувати поправки до офіційних правил та керівництва премії, включаючи пропозиції щодо нових категорій та суттєві зміни у вже існуючих категоріях. Вона також може подавати свої пісні на премію.

Jerry Heil – не перша артистка, яка стала членом академії. У жовтні 2021 року співачка та скрипалька Ассія Ахат увійшла до списку музикантів з усього світу, які приєдналися до голосування. У червні 2023 року членом академії стала  Тіна Кароль.

Jerry Heil - співачка та блогер. Їй 28 років. Родом із Василькова. Стала відомою після виходу кліпу на пісню "Охорона, відміна" на YouTube. У липні 2023 року артистка створила власний музичний лейбл NOVA Music. У травні 2024 року у дуеті з Alyona Alyona представляла Україну на Євробаченні-2024 у Мальмі, де посіли третє місце. Найвідоміші її пісні: "Вільна коса", "KUPALA", "МОСКАЛЬ_НЕКРАСІВИЙ" (ГІТЬ З УКРАЇНИ), "Рідні мої", "Мрія".

Джерело матеріала
loader
loader