Приклад для Джорджа Мартіна: Анджей Сапковський закінчив нову книгу «Відьмак»
Приклад для Джорджа Мартіна: Анджей Сапковський закінчив нову книгу «Відьмак»

Приклад для Джорджа Мартіна: Анджей Сапковський закінчив нову книгу «Відьмак»

Приклад для Джорджа Мартіна: Анджей Сапковський закінчив нову книгу «Відьмак» - Фото 1

Анджей Сапковський розповів, що закінчив нову книгу з циклу «Відьмак». Письменник вклався у терміни, про які говорив раніше.

У інтерв’ю Chimères Анджей Сапковський розповів, що закінчив роботу над новим «Відьмаком» — назву книги письменник не оприлюднив. Минулого серпня Сапковський казав, що книга з’явиться за рік — так і вийшло.

«У мене зараз немає планів. Я закінчив книгу. Мені знадобилося, можливо, два роки, приблизно так».

Раніше автор розповідав, що книга буде про Ґеральта, але не входить в основну сагу. Дата видання нового «Відьмака» взимку, яка також озвучувалася раніше, здається дуже ймовірною. Книга стане першою у серії за 11 років після «Сезону гроз» 2013 року. Історія-приквел за участю Ґеральта також не була частиною головної саги.

Неможливо не згадати у цьому контексті Джорджа Мартіна. Виступаючи в Оксфордському домі письменників, Мартін сказав, що хотів би завершити власну серію книг «Пісня льоду й полум’я». Процес затягнувся на багато років, під час яких письменник активно займався серіалами. Звісно, що манера працювати та масштаб саги й всесвіту у його випадку відрізняються, але принаймні у Сапковського є конкретний результат.

Джерела: Redanian Intellingence, GamesRadar

Приклад для Джорджа Мартіна: Анджей Сапковський закінчив нову книгу «Відьмак» - Фото 2
Джерело матеріала
loader
loader