Рідна донька Бреда Пітта офіційно позбулася прізвища батька
Рідна донька Бреда Пітта офіційно позбулася прізвища батька

Рідна донька Бреда Пітта офіційно позбулася прізвища батька

Дівчина подала документи на зміну прізвища, щойно їй виповнилося 18 років. Вона сама найняла й оплатила адвоката для вирішення цього питання.

18-річна Шайло, перша біологічна дочка акторів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, офіційно відмовилася від прізвища батька у своїх документах, повідомляє TMZ.

За інформацією таблоїда, офіційного слухання з приводу зміни імені не проводили, а клопотання було задоволено 19 серпня, згідно з офіційними судовими документами.

Про те, щоб позбутися частини "Пітт" у своєму прізвищі, Шайло думала чотири роки. У липні дівчина розмістила в газеті оголошення про зміну прізвища, що є стандартним кроком перед тим, як суд схвалить зміни. У повідомленні також йшлося про те, що будь-хто, хто має заперечення проти клопотання, має з'явитися до суду.

Щоб вирішити це питання, Шайло щойно досягла повноліття, найняла адвоката і сама заплатила йому. Таким чином Анджеліна Джолі не причетна до рішення і дій доньки.

Колишнє подружжя довго боролося за опіку над дітьми, поки 2021 року Пітт не отримав 50%. Однак її було скасовано в апеляції.

Знаменитий актор був дуже засмучений рішенням доньки, оскільки вірив, що їм вдасться налагодити стосунки. Він навіть облаштував для неї у своєму будинку танцювальну студію і скейт-парк, а також посилав за нею машину з водієм. Свого часу дівчина навіть мала намір переїхати до батька, але потім передумала.

Раніше Фокус писав, що Анджеліна Джолі зробила нову заяву про Бреда Пітта.

Джерело матеріала
loader
loader