Забутий недорогий кросовер Kia показали з новим дизайном. Фото
Забутий недорогий кросовер Kia показали з новим дизайном. Фото

Забутий недорогий кросовер Kia показали з новим дизайном. Фото

Компактний недорогий кросовер Kia XCeed залишився призабутим багатьма покупцями. На ринку користуються популярністю SUV традиційного формату. XCeed же заснований на базі хетчбека, і це дуже помітно. Цю модель показали у мережі з новим дизайном.

Kia готує кілька новинок найближчим часом. Здебільшого – оновлення актуальних моделей у середині життєвого циклу. Можливо це стосується і Kia XCeed. Хоча офіційної інформації про машину поки що не надходило. Digimods DESIGN демонструє більш сучасну зовнішність автомобіля.

Дизайн "намалювали" у стилі сучасних моделей Kia. Це спроба пофантазувати на тему рестайлінгу XCeed 2025 модельного року.

Kia XCeed

Традиційно, корейська компанія сміливо експериментує із зовнішністю своїх машин навіть у рамках рестайлінгу, не кажучи вже про повноцінну зміну покоління. Тому варто очікувати переглянуті передню та задню частину, інші бампери та зовнішню світлотехніку.

Про Kia XCeed багато хто вже забув. Увага зараз прикута до нового Kia Sportage 2025 модельного року, який представлять офіційно ближче до кінця 2024 року.

OBOZ.UA вже показував новий практичний кросовер Renault.

Джерело матеріала