Розкрито попередження Кейт Міддлтон принцу Вільяму перед важливою подією
Розкрито попередження Кейт Міддлтон принцу Вільяму перед важливою подією

Розкрито попередження Кейт Міддлтон принцу Вільяму перед важливою подією

Принцеса Уельська хотіла, аби все пройшло бездоганно в історичний день. До коронації Чарльза ІІІ готувалися кілька місяців.

Стало відомо, що Кейт Міддлтон сказала принцу Вільяму перед коронацією Чарльза ІІІ у травні 2023 року. Про це пише Mirror.

Принцеса Уельська була змушена попередити чоловіка, оскільки вони зібралися на одну з найважливіших подій монаршої родини Великої Британії за останні десятиліття.

Коронація батька принца Вільяма вимагала місяців ретельного планування. Не тільки Чарльз і королева Камілла, але й принц і принцеса Уельські також зіграли вирішальну роль у цей великий день.

За словами читача з губ, Кейт Міддлтон попередила принца Вільяма про стурбованість кількома словами перед церемонією, щоб запобігти будь-яким потенційним нещасним випадкам.

Професійний читач з губ Джеремі Фріман розповів, що Кейт у той момент повернулася до чоловіка і сказала: "Просто зверни увагу на вбрання". А той відповів: "Не хвилюйся, я зрозумів".

Це сталося, коли пара прибула до Вестмінстерського абатства зі своїми дітьми, принцесою Шарлоттою та принцом Луї, і приєдналася до процесії перед коронацією. Принц Джордж не був з батьками, адже виконував почесну роль пажа. Уельські тоді були одягнені в офіційні мантії, Кейт приміряла на публіці мантію Королівського Вікторіанського ордена, а Вільям — мантію Ордена Підв’язки.

Принц Вільям та Кейт Міддлтон на коронації Чарльза ІІІ
Фото: Getty Images

Нагадаємо, принц Вільям приховав від дружини великий секрет.

Також Фокус писав про міцну родину Кейт Міддлтон.

Теги за темою
Кейт Міддлтон Королівська сім'я
Джерело матеріала
loader
loader