Топ-4 турецькі серіали, які дивляться на одному диханні - підбірка прем'єр
Топ-4 турецькі серіали, які дивляться на одному диханні - підбірка прем'єр

Топ-4 турецькі серіали, які дивляться на одному диханні - підбірка прем'єр

У 2024 році турецький кінематограф представив одразу декілька прем’єрних серіалів, від яких нереально відірвати погляд.

Серіали "Дякую, наступний", "Вітряний пагорб", "Одне кохання" та "Бахар" захоплюють глядачів драматичними сюжетами та акторською грою.

Поціновувачі турецьких талантів можуть не сумніватися в якості стрічок, адже вони однозначно триматимуть у напрузі, захоплюватимуть драматичним та неочікуваним сюжетом і тішитимуть око чарівними акторами.

"Дякую, наступний"

Попри болісний розрив з коханим, молода юристка готова продовжувати пошуки справжнього кохання. На щастя, у головної героїні є найкращі друзі. За їхньої підтримки, вона знову ходить на побачення, намагається розібратися з колишнім та дізнається багато нового про стосунки з чоловіками.

"Вітряний пагорб"

Це турецька історія зовсім не відстає від класичної "Ромео і Джульєтти". Якщо Зейнеп виросла у заможній родині, то Халіль зовсім навпаки. Він дуже рано став сиротою і втратив батька. Тепер йому доводиться жити з тіткою, яка ненавидить сім'ю Зейнеп та хоче помститися через трагічні події з сім'єю. Однак щире кохання творить чудеса, тому Зейнеп та Халіль начхають на суспільні норми й оберуть почуття.

"Одне кохання"

Успішний футболіст Ясін має життя мрії, в його руках і визнання, і популярність, однак в серці пустка. В одну мить обставити складаються так, що кохання само йде в руки. Спортсмен зустрічає Єшиль – дівчину, яка втекла з весілля, до якого її змусили. Однак все не так просто, над стосунками треба попрацювати. На заваді почуттям стають кардинально різні історії та оточення.

"Бахар"

"Бахар" – серіал про лікарів та медицину. Жінка Бахар між омріяною роботою і домом обрала не те, що їй хотілося, і стала домогосподаркою. Натомість героїня допомогла чоловікові стати успішним хірургом. Життя стає з ніг на голову, коли Бахар дізнається про страшний діагноз. Допомогти в цьому може лише один лікар.

Що таке Величне століття: Роксолана?

Величне століття: Роксолана - історико-драматичний серіал виробництва турецької студії Tims Productions. В його основу покладено життя турецького султана Сулеймана Пишного і його стосунки з Хасекі Хюррем (Роксолана або Олександра (Анастасія) Лісовська) на тлі розвитку Османської імперії. Усього вийшло 4 сезони (139 серій) з 2011 по 2014 роки.

Джерело матеріала
loader
loader