Микола Білик розповів про нові матеріали для скульптури
Микола Білик розповів про нові матеріали для скульптури

Микола Білик розповів про нові матеріали для скульптури

Про це він розповів на каналі «UKRAINE THE BEST».

Як розповідає митець, зраз він професор в інституті Бойчука, веде два предмети – композицію і скульптуру. І щодо молодих зірок, зазначає гість програми, то можна сказати, що вони завжди є, бо молодь обдарована, просто до кожного мистецьке натхнення приходить у свій час, до одного на першому курсі, до другого – на п’ятому, тому тут важливо не ставити крапку на молодій плеяді.

«Що мені подобається, так це те, що зараз дуже ж багато вийшло нових матеріалів скульптурних, і там інші технології, і молодняк в'їжджає у цю тему. Дуже багато робіт з'являється саме у цих новітніх матеріалах. Розумієте, вони досліджують тощо. Мені це дуже подобається», - зазначає Микола Білик.

А старше покоління, пояснює скульптор, не те, що ліниве, але боїться трохи цих нових технологій, тому зокрема він працює традиційно – з деревом, камінням, бронзою. А от його син Назар, розповідає гість програми, має цю тягу, він створює скульптуру саме з нових матеріалів, зокрема його відома робот «Дощ».

«ЇЇ вже весь світ знає. Головне, Назар показував, її у Китаї вже штампують. Каже, а що йому робити, судитися чи що?», - додає Микола Білик.

Також Politeka писала про те, що Шейтельман розповів, як Європа зібралася рятувати українську енергетику.

Джерело матеріала
loader
loader