На Львівщині нападник побив та пограбував перехожого
На Львівщині нападник побив та пограбував перехожого

На Львівщині нападник побив та пограбував перехожого

Поліцейські оперативно затримали раніше судимого зловмисника, який 21 серпня близьео 21 години у Червонограді на вулиці Стуса пограбував перехожого. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Львівській області.

Як встановили поліцейські на місці події, на вулиці до 37-річного місцевого мешканця підбіг невідомий чоловік, завдав потерпілому кілька ударів в обличчя, вирвав у нього сумку з документами, банківськими картками, гаманцем, телефоном та іншими особистими речами і втік.

"Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, вивчили записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», встановили місце перебування зловмисника та через дві години затримали його в одному з селищ району в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.
Особу затриманого встановлено – ним виявився раніше судимий 25-річний житель Червонограда", - йдеться у повідомленні.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

На Львівщині нападник побив та пограбував перехожого - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Джерело матеріала
loader
loader