Наречений Ярослави Магучіх зізнався, чому не одружується зі спортсменкою
Наречений Ярослави Магучіх зізнався, чому не одружується зі спортсменкою

Наречений Ярослави Магучіх зізнався, чому не одружується зі спортсменкою

Назар Степанов розповів, за що покохав чемпіонку, а також розкрив подробиці пропозиції руки і серця.

З листопада 2023 року українська олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх заручена зі своїм давнім бойфрендом, легкоатлетом Назаром Степановим. Пара познайомилася на тренуваннях ще в юності, першим ініціативу проявив Назар.

"Я закохався в те, як вона ставиться до всього. Я бачив, як вона поводиться на тренуваннях, яка вона в житті. І мені це подобалося, тому я закохався в ці якості. Так, звісно, ще вона й дуже гарна, і я не міг пройти повз таку дівчину", - зізнався спортсмен в інтерв'ю для Oboz.ua.

Він також розповів, як робив зоряній стрибунці пропозицію: "Коли ми поїхали до Нью-Йорка на пару днів, де в Ярослави були заплановані зйомки для журналу Vogue, то я їй одразу сказав, що підемо в якийсь бутик обирати тобі обручку. Як зараз пам'ятаю, що ми пішли на Рокфеллер-стріт і недовго вибирали, усе-таки з першого разу знайшли вдале місце і придбали там обручку. А потім саму пропозицію я зробив перед батьками Ярослави. Коли ми вже повернулися й зібралися в сімейному колі".

При цьому зав'язати вузлик пара не поспішає. Ярослава Магучіх і Назар Степанов заручені вже майже рік, проте чітких планів на весілля у спортсменів немає. "Не знаю коли, тому що зараз, ви бачите, усе дуже складно. У нашій країні триває війна, тому я не знаю, де і яким буде місце весілля та коли все станеться", - зазначає наречений спортсменки.

Хто така Ярослава Магучіх?

Ярослава Магучіх - українська легкоатлетка, що спеціалізується у стрибках у висоту, чинна володарка світового рекорду у стрибках у висоту (210 см). Олімпійська чемпіонка (2024), чемпіонка світу (2023), дворазова чемпіонка Європи (2022, 2024), чемпіонка світу в приміщенні (2022), дворазова чемпіонка Європи в приміщенні (2021, 2023). Чемпіонка України (2021). Дворазова чемпіонка України в приміщенні (2020, 2021). Заслужений майстер спорту України (2020). Молодший сержант ЗСУ, повідомляє Вікіпедія.

Останні зіркові новини:

Раніше українська ведуча Людмила Барбір відповіла на плітки про роман із колегою по "Сніданку з 1+1" Русланом Сенічкіним, з яким вона працює в тандемі вже 11 років.

Також посол України у Великій Британії і колишній головком ЗСУ Валерій Залужний похизувався свіжим знімком із дружиною Оленою в стильних ділових костюмах.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader