Новий кросовер Skoda дешевше за Рено Дастер показали на фото
Новий кросовер Skoda дешевше за Рено Дастер показали на фото

Новий кросовер Skoda дешевше за Рено Дастер показали на фото

Новий бюджетник Skoda Kylaq 2025 модельного року стане найдешевшим кросовером чеської компанії. Автомобіль виявиться набагато доступнішим за Рено Дастер. Модель готують до прем'єри та частково показали її на фото.

Довжина новинки виявиться не більше 4 м, тобто кросовер компактний. Орієнтовна ціна Skoda Kylaq – близько 10 000 доларів за базовий варіант. Деталі про машину повідомляє Carscoops.

Виробник раніше вже розповідав про майбутню машину, але її назва стала відома тільки зараз. Новий кросовер Skoda отримав ім'я у стилі інших подібних моделей бренду – з першою літерою K у назві та останньою літерою q.

Skoda Kylaq

Перспективну модель раніше показували на офіційному фото. Віддалено нова Skoda нагадує концепт Vision 7S Concept 2022 року. Хоча той прототип віщує появу більшої машини, яка отримає електричну силову установку.

Новий бюджетник Skoda орієнтуватиметься на базовий сегмент ринку завдяки привабливій ціні та компактним розмірам. Привод у кросовера буде переднім, а під капотом встановлять бензиновий двигун об'ємом 1 л.

OBOZ.UA вже розповідав раніше про інший новий кросовер Skoda.

Джерело матеріала
loader