Новий найдоступніший кросовер Audi показали до прем'єри. Фото
Новий найдоступніший кросовер Audi показали до прем'єри. Фото

Новий найдоступніший кросовер Audi показали до прем'єри. Фото

Новий кросовер Audi Q3 наступного покоління стане ще одним варіантом недорогого Volkswagen Tiguan 3 генерації. Машину готують до прем'єри, її показали у мережі на фото.

Нова Audi Q3 стане найдоступнішим кросовером німецького бренду після припинення виробництва моделі Q2. У Carscoops показали тестовий зразок, який виїхав на дороги.

Кросовер Audi Q3 2025 модельного року вирушив на тести, в ході яких машину і впіймали на фото. Традиційно кузов обклеїли плівкою, щоб ми не могли побачити деталі. Але зробити важливі висновки нам це не завадило.

Audi Q3

Спереду з'явилася широка решітка. З боків від неї – великі блоки фар, а вище встановлено окремі ДХВ. У бампері помітний широкий повітрозабірник. Задні ліхтарі роздивитися в деталях не вдалося. Ймовірно, їх з'єднають довгою смугою.

Модель Audi Q3 2025 року отримає бензинові та дизельні двигуни, які відповідатимуть сучасним екологічним стандартам. З'явиться в лінійці і плагін-гібрид, батарею якого можна заряджати від зовнішньої мережі. Прем'єра моделі наступного покоління відбудеться 2024 року, але точна дата ще невідома.

OBOZ.UA раніше показував новий кросовер Skoda.

Джерело матеріала
loader