Сівалку BEDNAR нагородили за інноваційність
Сівалку BEDNAR нагородили за інноваційність

Сівалку BEDNAR нагородили за інноваційність

Експертна комісія виставки LIBRAMONT, яка відбулася наприкінці липня в Бельгії, нагородила сівалку OMEGA OO_FL компанії BEDNAR призом за інновації.

Як говориться у повідомленні компанії, LIBRAMONT — одна з найбільших виставок просто неба в Європі. На заході побувало приблизно 200 тис. відвідувачів, взяли участь 700 експонентів, а представлено було майже 4 тис. брендів. 

Зазначається, що відвідувачі могли побачити машини BEDNAR на виставковому майданчику компанії DistriTECH, ексклюзивного імпортера бренду BEDNAR у Бельгії.

«Цього року на виставці LIBRAMONT була обрана й нагороджена за свою інноваційність багатофункціональна сівалка BEDNAR OMEGA OO_FL. Чому саме цей агрегат? Експертну комісію переконали легкість налаштування висівного агрегату, гідравлічна стійка дишля та інноваційний спосіб спорожнення бункерів ззаду. Такий спосіб спорожнення дозволяє легко й безпечно калібрувати норму висіву або зручно спорожняти обидві камери бункера в мішок BIG BAG. 

Також журі високо оцінило варіант гідравлічної стійки дишля, який забезпечує відмінне дотримання заданої робочої глибини, легке пристосування і незалежне слідування рельєфу поверхні поля. Таким чином, сівалка спокійно працює, а гідравлічна стійка поглинає удари, що виникають під час роботи», — говорить комерційний директор компанії DistriTECH Жан-Гьюз Анро.

Джерело матеріала
loader
loader