У зірки російського серіалу "Кадети" виявили рак і провели операцію
У зірки російського серіалу "Кадети" виявили рак і провели операцію

У зірки російського серіалу "Кадети" виявили рак і провели операцію

Чоловік помітив симптоми деякий час тому.

Російському акторові Володимиру Стеклову видалили злоякісну пухлинузі шкіри голови.

За даними пропагандистського телеграм-каналу "Mash", зірка "Кадетства", "Нульового пацієнта" вже понад півроку бореться з меланомою.

Повідомляється, що перші симптоми захворювання у 76-річного артиста помітили минулого року. Невеликі новоутворення з'являлися поступово на голові, шиї та спині, але фізично не турбували.

Хто такий Борис Корчевников?

Борис Корчевников - російський телеведучий, медіаменеджер, журналіст, громадський діяч, пропагандист, актор театру, кіно і телебачення. За "поширення російської пропаганди" під час вторгнення Росії в Україну перебуває в санкційних списках усіх країн Євросоюзу, України та Швейцарії.

Пропагандисти повідомляють, що одну з пухлин уже вирізали. Напередодні актор кілька днів провів у стаціонарі онкоцентру. Йому видалили уражену ділянку шкіри голови і закрили рану пересадженим шкірним клаптем.

Операція пройшла успішно, Стеклова виписали під постійне спостереження в онколога. Нам він заявив, що почувається добре, здоровий як бик, і на сцені його можна буде побачити вже у вересні.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, раніше Раніше український публіцист і громадський діяч Віталій Капранов назвав винного у смерті свого брата-близнюка Дмитра, який помер у квітні у віці 56 років.

Раніше донькаросійської акторки Анастасії Заворотнюк, яка померла від раку головного мозку, Анна Заворотнюк розповіла про "маніакальне" схуднення.

Джерело матеріала
loader
loader