Українські морпіхи показали вибухові влучання дрона STING Mad Max по окупантам
Українські морпіхи показали вибухові влучання дрона STING Mad Max по окупантам

Українські морпіхи показали вибухові влучання дрона STING Mad Max по окупантам

Сучасні військові технології мають бути максимально швидкими для освоєння – ця швидкість часто вирішальна для переваги на полю бою. Тому українські виробники з команди підприємця та волонтера Юрія Голика у розробці безпілотників керуються не лише функціональністю, а й прагнуть зробити дрони простими для керування. У випадку з STING Mad Max ця комбінація успішна.

Днями підприємець розмістив кадри роботи екіпажу ударних БПЛА підрозділу "Кур'єри Апостола Петра" 36 окремої бригади морпіхів по місцям розташування окупантів. А лише за шість днів до того пілоти вперше познайомились з бомбером.

Тоді виробники організували для підрозділу навчання на власному полігоні в тилу. Військовим розповіли про всі технічні переваги і "фішки" ударного безпілотника. Особливі режими польоту для спрощення роботи оператора, дві спеціальні програми, додаткові комплектуючі наземної станції та багато інших деталей – в стислі терміни пілотам "вивантажили" всі необхідні дані для якнайскорішого використання бомбера в умовах реальної війни.

"Така швидкість приборкання STING Mad Max багато говорить і про професійність пілотів, і про те, що нам дійсно вдалось розробити результативну модель, просту для опанування. А точні влучання і нанесення збитків російським окупантам по особовому складу та техніці – це найкраща нагорода нашій команді за роботу", - підкреслив Юрій Голик.

Дрон STING Mad Max як і інші моделі в серії, має гарантований захист від електронних перешкод, які створюють засоби РЕБ. Нещодавно він зазнав значних удосконалень: його переобладнали на нову міцну раму Gladiator, додали кілька нових режимів напівавтоматичного управління та покращили оптичні системи для підвищення якості спостереження за польотом та аналізу відзнятого матеріалу.

Джерело матеріала
loader
loader