Скандального Дмитрука помітили у Молдові - джерела
Скандального Дмитрука помітили у Молдові - джерела

Скандального Дмитрука помітили у Молдові - джерела

Дмитрук неодноразово потрапляв у скандали через свою проросійську політичну позицію.

Нардеп ВР Артем Дмитрук у неділю, 24 серпня, "засвітився" у Молдові. Як повідомляє співрозмовник Главреда, дотичний до офісу прикордонної служби у Кишиневі, одіозного депутата помітили у прикордонній поліції Штефан-Воде.

За словами джерела, Дмитрук у присутності слідчого писав заяву про незаконний перетин кордону.

Ця стаття, уточнює співрозмовник, дозволяє отримати статус біженця.

"Дмитрук сьогодні о 12:00 перебував у прикордонній поліції Штефан-Воде, писав заяву про незаконний перетин кордону, щоб його пропустили далі. Слідчий ставив йому питання. Уже, мабуть, виїхав з Молдови", - розповів Главреду співрозмовник.

Натомість волонтер Ігор Лаченков зауважує, що дружина Дмитрука теж у Молдові.

Новина доповнюється...

Хто такий Артем Дмитрук?

Народився у Козятині Вінницької області. Депутат-мажоритарник від Одеської області. Керівник спортивного клубу; член правоохоронного комітету Ради.

Раніше охорону Дмитрука звинуватили у нападі на інвесторів у депутатській приймальній в Одесі.

Дмитрук брав участь у пропагандистському фільмі блогера, підозрюваного у держзраді, Анатолія Шарія про події 2 травня 2014 року в Одесі, виправдовуючи агресію озброєних та проросійськи налаштованих громадян, котрі хотіли захопити владу в місті.

9 травня 2020 року депутат брав участь в організованому "Партією Шарія" автопробігу.

Артем Дмитрук - політичні скандали

Дмитрук неодноразово опинявся в епіцентрі скандалів. Зокрема, у жовтні 2023 року, за даними ЗМІ, він разом з іншим "слугою" Олександром Куницьким вчинили бійку з військовим ЗСУ у Голосіївському районі Києва.

Військовому довелося викликати "швидку". Постраждалий стверджував, що нардепи начебто вимагали від нього гроші та звинувачували у якихось аферах. Що з ходом розслідування — невідомо.

Як писав Главред, Дмитрук тепер відкрито критикує Збройні сили у Курській області, звинувачуючи їх у нібито злочинах. На пост депутата вже відреагували військові та активісти. Понад те, заяву зробили й в ОП.

Тоді активіст Сергій Стерненко закликав покарати нардепа, а волонтер Ігор Лаченков наголосив, що слова Дмитрука - державна зрада. Депутата він назвав потенційним колаборантом і гауляйтером.

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело матеріала
loader