Зірка Slipknot потрапив до лікарні після серйозної НП на фермі дочки Осборна
Зірка Slipknot потрапив до лікарні після серйозної НП на фермі дочки Осборна

Зірка Slipknot потрапив до лікарні після серйозної НП на фермі дочки Осборна

Музикант Сід Вілсон намагався розпалити багаття, але щось пішло не так. Лікарі діагностували в нього опіки другого ступеня рук, шиї та обличчя.

47-річний Сід Вілсон, учасник гурту Slipknot, опинився в лікарні з серйозними опіками, яких зазнав на фермі, де живе зі своєю дівчиною Келлі Осборн, дочкою музиканта Оззі Осборна. Артист показав своїм передплатникам в Instagram кілька відео з медустанови, де продемонстрував свої травми: обпалену шию і руки, а також обличчя з пухирями від опіків.

"Привіт усім. Зі мною все гаразд, зі мною все буде гаразд, але в мене були серйозні опіки обличчя і рук. Я обпалений скрізь. Брови обпалені. Мій рот вкритий пухирями. Мої руки в поганому стані. Обидві руки", — каже він, поки лікарі роблять йому необхідні процедури.

Потім Вілсон запевнив своїх шанувальників, що планує швидко одужати, аби приєднатися до своїх товаришів по групі Slipknot в їхньому турі, який відновиться 1 вересня виступом на фестивалі Rocklahoma в Прайорі, штат Оклахома.

"Зі мною все буде гаразд. І мені все одно, що для цього буде потрібно. Я побачу вас у турі", — заявив він.

Сід підписав свої пости: "Ой" і "Все, зі мною все буде гаразд. Люблю вас усіх".

Пізніше Вілсон пояснив, що інцидент стався, коли він працював на фермі і розпалював багаття. Чоловік отримав опіки другого ступеня. Він сказав, що полум'я навіть обпалило його вуса, і пожартував, що зрештою вирішив поголити їх, перш ніж сісти в машину і поїхати в лікарню.

Келлі Осборн у своєму Instagram Story була більш говіркою. За її словами, Сід "буквально підпалив себе і підірвав усе".

Келлі Осборн і Сід Вілсон із дворічним сином Сідні

Кохана музиканта взяла з собою в лікарню дворічного сина Сідні, який сидить на підлозі біля ліжка батька, перебирає іграшки і щось співає. У цей час Вілсон із перебинтованими руками щось читає в телефоні, лежачи на спеціальному ліжку.

Келлі та Сід знайомі багато років — з 1999-го, коли вперше зустрілися на фестивалі Ozzfest, організованому сім'єю Осборн. Тривали час вони були близькими друзями, а восени 2021-го їхні стосунки вийшли на новий рівень. Первісток пари, названий на честь батька-рокера, з'явився на світ у листопаді 2022-го

Вілсон пообіцяв шанувальникам тримати їх у курсі свого процесу одужання.

Раніше Фокус писав, що музика Slipknot здатна полегшити головний біль.

Теги за темою
пожежа лікарня
Джерело матеріала
loader
loader