У Львові звільнили чиновницю ОВА - показала середній палець і відмовилася стати під час гімну
У Львові звільнили чиновницю ОВА - показала середній палець і відмовилася стати під час гімну

У Львові звільнили чиновницю ОВА - показала середній палець і відмовилася стати під час гімну

Чиновницю Львівської обласної військової адміністрації Лідію Токарєву звільнили після скандалу із волонтером. На урочистості, присвяченій Дню прапора України, вона відмовилася підвестися під час виконання національного гімну, а на зауваження присутній – показала середній палець. Про це повідомляє ZAXID.NET.

– Оголосили, що гімн буде. Усі встали та почали співати. Вона сиділа. Ми руками показували, щоб вона встала, бо гімн. Вона почала нам сміятися в обличчя. Мене це обурило, і я почала знімати відео, тоді вона показала мені середній палець, – розповіла волонтерка Леся Менкуш-Мальків.

Як з'ясувалося, учасницею скандалу стала співробітниця Львівської ОВ Лідія Токарєва (Данько), яка з 2017 року обіймала посаду спеціаліста відділу аналітичної роботи управління інформаційної політики. Голова департаменту внутрішньої політики ЛОДА Юрій Горун запевнив, що Токарєва вже звільнено з посади.

– Такі дії неприпустимі не для чиновників, а для українців загалом. Я у суботу швидко відреагував. Співробітниця написала заяву на звільнення, і я підписав відповідний наказ. З 24 серпня вона вже не працює в обласній адміністрації, повідомив Горун.

  • 3 липня в одеській ветклініці "Айболіт" відвідувач ошукав лікаря, який не міг стати для огляду собаки. Медик показав чоловікові протези та пояснив, що на фронті він отримав поранення, через які втратив ноги. У відповідь власник пса почав ображати ексбійця та пішов.
  • 16 серпня у Києві стався скандал між ветераном Сил спеціальних операцій Збройних сил України Павлом Якимчуком та співробітницею поліції Вишгорода Оленою Орещенко. Правоохоронця ображала ексвійськового, який зробив їй зауваження за паркування авто у недозволеному місці.
Теги за темою
Скандал Львів чиновники
Джерело матеріала
loader
loader