Google Pixel 9a вперше показали на фотографіях
Google Pixel 9a вперше показали на фотографіях

Google Pixel 9a вперше показали на фотографіях

Лише кілька днів минуло після презентації смартфонів серії Pixel 9, але в мережі вже з’явилися перші відомості про ще не анонсований Pixel 9a. Хоча його випуск очікується тільки наступного року, вже з’явилися фотографії пристрою.

Знімки опублікували у закритій в’єтнамській групі шанувальників Pixel у Facebook. Можливо, на зображеннях представлений один з прототипів майбутнього Pixel 9a. Він має схожий корпус на звичайний Pixel 9, але відрізняється відсутністю фірмової горизонтальної смуги з камерами; натомість на ньому розміщено невеликий овал з парою об’єктивів.

Динамік виглядає так само, як у інших смартфонів Google. Також помітні симетричні рамки та отвір під фронтальну камеру в екрані.

Screenshot_4-31.jpg (51 KB)

Про технічні характеристики Pixel 9a поки що немає інформації, але є припущення, що він буде оснащений новим процесором Tensor G4, як і всі смартфони серії Pixel 9.

Зазвичай смартфони серії a анонсують у травні, але цього року Google змінила традиційні терміни, випустивши серію Pixel 9 у серпні замість звичного жовтня. Тому анонс Pixel 9a також може відбутися раніше або пізніше, ніж зазвичай.

Джерело матеріала
loader
loader