Сили ППО знищили до 10 "Шахедів" на підступах до Києва
Сили ППО знищили до 10 "Шахедів" на підступах до Києва

Сили ППО знищили до 10 "Шахедів" на підступах до Києва

На підступах до Києва вночі 26 серпня захисники неба знищили близько десятка російських дронів-камікадзе типу Shahed-131/136. Для столиці атака минулася без наслідків.

Дані щодо наслідків для області ще уточнююється. Про ситуацію розповів начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Попередньо, ударні безпілотники російські воєнні злочинці запустили з території Курської області РФ. Вони пролетіли Сумську та Чернігівську області й заходили в бік Києва зі східного та північно-східного напрямків.

Силами й засобами протиповітряної оборони до десятка БПЛА були знищені ще на підступах до міста. Тип і кількість цілей вкажуть у своєму звіті Повітряні сили ЗСУ.

"За інформацією на цю хвилину, в Києві без руйнувань та потерпілих. Вкотре наголошую: не ігноруйте тривоги. Дбайте про власну безпеку", – закликав глава КМВА.

Водночас під ранок 26 серпня Росія підняла в повітря 11 бомбардувальників Ту-95МС, тому в Україні оголосили повторну тривогу – вже через загрозу ворожих ракетних ударів.

Як повідомляв OBOZ.UA, під час дронової російської атаки в ніч на 21 серпня сили ППО теж знищили на підльоті до Києва до десяти "Шахедів". Про пошкодження й постраждалих у місті інформація не надходила.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader