На фронті загинув ексбоксер збірної України Денис Ящук
На фронті загинув ексбоксер збірної України Денис Ящук

На фронті загинув ексбоксер збірної України Денис Ящук

Український воїн, колишній боксер збірної України Денис Ящук, загинув під час боїв проти російських окупантів. Про це пише Luckypunch.net.

- Жорстока війна, яку Росія розв'язала проти українського народу, забрала життя ще одного представника боксу. Захищаючи батьківщину, своє життя віддав колишній боксер збірної України Денис Ящук, - йдеться у некролозі.

Денис Ящук був вихованцем боксерського клубу "Максим" у місті Нетішин Хмельницької області. Боксер виступав у ваговій категорії до 52 кг. Ящук отримав звання Майстра спорту міжнародного класу, був у складі національної збірної та "Українських отаманів".

  • 19 березня під час виконання бойового завдання на Авдіївському напрямку загинув боєць 3-ї окремої штурмової бригади, майстер спорту з кікбоксингу Іван "Бонус" Фесенюк. Він був відомим фанатом київського "Динамо".
  • 19 липня в районі Невського Луганської області загинув український воїн та батько гравця національної збірної з баскетболу 3х3 Анжеліки Ляшко – Олександр Ляшко. Він служив на посаді стрільця-помічника гранатометника у складі 66-ї окремої механізованої бригади імені Мстислава Хороброго.
  • 20 липня під час бойових дій загинув майстер спорту з паверліфтинга, чемпіон України та Європи Андрій Мазанович. Воїн загинув у віці 37 років.
Джерело матеріала
loader
loader