Били ракетами та Shahed: кадри наслідків нічного удару ЗС РФ по Києву
Били ракетами та Shahed: кадри наслідків нічного удару ЗС РФ по Києву

Били ракетами та Shahed: кадри наслідків нічного удару ЗС РФ по Києву

Повітряний удар проводився у кілька хвиль. Сили ППО від початку цієї доби знищили навколо Києва до 15 ударних дронів та кілька ракет.

Цієї ночі ворог знов завдав комбінованого, ракетно-дронового удару по Україні із застосуванням ударних БпЛА, балістичних, крилатих та аеробалістичних ракет. У Києві повітряна тривога з початку доби оголошувалася 4 рази і тривала сумарно понад 5 годин. Про це повідомили в Київській міській військовій адміністрації.

Спочатку повітряна тривога в Києві була пов’язана із атакою ворожих дронів-камікадзе, попередньо типу "Shahed". БпЛА заходили на місто у кілька хвиль та з різних напрямків.

Близько 3-ї ночі окупанти підняли у повітря кілька бортів МіГ-31К з "Кинджалами" та одночасно злетіли кілька ворожих стратегічних бомбардувальників Ту-95МС.

Попередньо, крилаті ракети Х-101 з цих бортів атакували Київ близько 5-ї ранку.

ДСНС ліквідовують займання на Київщині

Повітряний удар проводився у кілька хвиль. ППО від початку цієї доби знищили навколо Києва близько 15 ударних дронів та кілька ракет.

"Все, що летіло на столицю України – знищено. Станом на цю хвилину, за даними оперативного зведення в лісопаркових зонах Дніпровського та Деснянського району зафіксовано падіння уламків. Внаслідок чого виникли осередки займань лісової підстилки. Деякі вже ліквідовані, решта – локалізовані. Оперативні служби працюють на місці. Інформація щодо потерпілих не надходила. В столиці – без руйнувань", — повідомили в КМВА.

ДСНС ліквідовують займання на Київщині

В ДСНС повідомили про ліквідацію 2 пожеж в природних екосистемах Дніпровського району столиці. Горіла трава та лісова підстилка, загальною площею 350 кв.м.

"Обидві пожежі ліквідовано. Обійшлося без жертв і постраждалих", — зазначили в ДСНС.

Нагадаємо, що в ніч проти 27 серпня та вранціЗС РФ здійснили масовану повітряну атаку по території України. Для неї використали ударні БпЛА, крилаті та аеробалістичні ракети Х-47М2 "Кинджал". Вибухи лунали в Києві, Запоріжжі, Старокостянтинові, в Рівненській області

Джерело матеріала
loader
loader