Найдешевший Fiat подорожчав одразу у 10 разів. Фото
Найдешевший Fiat подорожчав одразу у 10 разів. Фото

Найдешевший Fiat подорожчав одразу у 10 разів. Фото

Бюджетний електромобіль Fiat Topolino отримав спеціальну модифікацію від Carrozzeria Garavini. Найдешевша модель компанії коштує близько 5000 євро, але тепер подорожчала вдесятеро.

Незвичайну машину на базі Topolino створили в ательє Carrozzeria Garavini. Деталі повідомляє Carscoops. Італійська компанія не обмежилася перефарбуванням та аксесуарами. Машину повністю переробили, за це візьмуть 45 тисяч євро.

Автомобіль спеціально виконали у ретро-стилі, щоб підкреслити схожість новинки з відкритими пляжними моделями на базі класичних Fiat 50-х років минулого сторіччя. Так, компактному хетчбеку переоформили дах та замінили всі кузовні панелі.

Fiat Topolino Carrozzeria Garavini

Крім того, в ательє демонтували водійські та пасажирські двері. І навіть дверцята багажника тепер відсутні. Замість них – поперечина. Також повністю змінилося оформлення передньої частини, з'явилася інша світлотехніка та нові колеса. У багажнику – дерев'яна підлога.

У рух машину наводить електромотор потужністю 8 к.с. Запас ходу – до 75 км. Технічну частину не змінювали. Усього підготують 10 екземплярів Fiat Topolino Carrozzeria Garavini.

OBOZ.UA вже показував найдешевшу Tesla Cybertruck.

Джерело матеріала
loader
loader