Загинув екскерівник Черкаської ОДА Сергій Сергійчук
Загинув екскерівник Черкаської ОДА Сергій Сергійчук

Загинув екскерівник Черкаської ОДА Сергій Сергійчук

У середу, 28 серпня, стало відомо про загибель колишнього голови Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Сергійчука. Про це повідомила Черкаська обласна військова адміністрація повідомила у Facebook.

«Сумна звістка для нашої Черкащини. Трагічно загинув Сергій Сергійчук. Він був керівником Черкаської обласної державної адміністрації з 28 серпня по 29 грудня 2020 року. Захисник України. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким! Світла пам’ять!..», – йдеться в повідомленні.

Про обставини загибелі полковника Сергійчука офіційно не повідомляється, однак  деякі  ЗМІ пишуть, що сталося це внаслідок нічного бомбардування готелю «Аврора» в Кривому Розі, де Сергій Сергійчук перебував у відрядженні.

Сергій Сергійчук  – український військовослужбовець та політик – співробітник Служби безпеки України, учасник бойових дій в АТО, Голова Черкаської обласної державної адміністрації протягом 28 серпня 2020 – 29 грудня 2020. Він перебував в Кривому Розі у службовому відрядженні.

Ворожа ракета влучила у готель, частково зруйнувавши чотириповерхову будівлю. Пошкоджено шість магазинів, чотири багатоквартирні житлові будинки та вісім автомобілів.

Як згодом стало відомо, у Кривому Розі на місці удару по готелю завершено пошуково-рятувальні роботи.

Джерело матеріала
loader
loader