Вівторок у Києві став найспекотнішим за всю історію спостережень
Вівторок у Києві став найспекотнішим за всю історію спостережень

Вівторок у Києві став найспекотнішим за всю історію спостережень

У вівторок, 27 серпня, у Києві максимальна температура повітря виявилася найвищою за час проведення спостережень для цієї дати. Повітря цього дня прогрілося до 33,8 градуса.
Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія.

- За даними метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського, 27 серпня у Києві максимальна температура повітря виявилася найвищою за час проведення спостережень для цієї дати та склала 33,8°С, що перевищило попередній рекордний показник 1943 та 2023 років на 0,5° С, - зазначили в обсерваторії

Температурні рекорди у Києві фіксуються три дні поспіль – із 25 серпня. Зокрема, у понеділок 26 серпня у столиці середньодобова температура повітря досягла 26,4 градуса та на 0,6 градуса перевершила попередній рекорд для цього дня 1903 року.

  • 28 серпня, за прогнозами синоптиків, максимальна температура повітря становитиме у більшості областей України +30+35 градусів. Локальні короткочасні дощі можливі у південній частині країни.
  • 27 серпня в Укргідрометцентрі повідомили, що цього тижня в Україні утримається спекотна погода, а температура повітря почне знижуватися з початку вересня.
Теги за темою
прогноз погоди
Джерело матеріала
loader
loader