Злата Огнєвіч жорстко відбрила хейтерів через "роман" із одруженим чоловіком
Злата Огнєвіч жорстко відбрила хейтерів через "роман" із одруженим чоловіком

Злата Огнєвіч жорстко відбрила хейтерів через "роман" із одруженим чоловіком

Співачка відповіла на випади у свій бік через відвертість у кліпі "Без тебе".

Українська співачка Злата Огнєвіч експериментує з творчістю, зокрема запрошує для дуету різних артистів. Так її нещодавній вибір музиканта для треку "Без тебе" спровокував бурхливе обговорення в мережі - її партнером став Максим Бородін.

Пісня про кохання багатьом слухачам здалася надмірно відвертою. Причиною тому - кліп, знятий у романтичному ключі, в якому ліричних героїв зіграли Огнєвіч і Бородін.

Артисти були настільки правдоподібні в кадрі, що багато хто став підозрювати їх у романі і в реальному житті. Злата зараз самотня, але Максим - одружений чоловік із трьома дітьми.

Огнєвіч стали критикувати за надмірно відвертий кліп, проте співачка не дає себе ображати. У коментарі для програми "Ранок у великому місті" вона різко поставила критиків на місце, і закликала не шукати подвійне дно там, де його немає. "І що? Люди пишуть не тільки це в Інтернеті, ще багато чого пишуть. Це історія така. Сприймайте це як кіно", - зазначила Злата Огнєвіч.

Хто така Злата Огнєвіч?

Злата Огнєвіч - українська співачка і політик, заслужена артистка АР Крим. Представник України на 58-му пісенному конкурсі "Євробачення", на якому посіла 3 місце. Народний депутат України VIII скликання від Радикальної партії Олега Ляшка.

Злата Огнєвіч - останні новини:

Раніше стало відомо, що Злата Огнєвіч намагалася накласти на себе руки. Співачка розповіла про те, що змусило її задуматися про смерть, і з якими наслідками невдалого суїциду вона боролася багато років.

Також Огнєвіч розкрила подробиці військової служби тата-пенсіонера. Він пішов добровольцем на початку повномасштабної війни і тепер рятує життя в госпіталі на Харківському напрямку.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader