Гол зіркового новачка приніс "Барселоні" третю поспіль перемогу на старті Ла Ліги
Гол зіркового новачка приніс "Барселоні" третю поспіль перемогу на старті Ла Ліги

Гол зіркового новачка приніс "Барселоні" третю поспіль перемогу на старті Ла Ліги

Підопічні Гансі Фліка оформили камбек у грі проти "Райо Вальєкано".

"Барселона" на виїзді здобула вольову перемогу над "Райо Вальєкано" в матчі 3-го туру іспанської Ла Ліги сезону-2024/25. Поєдинок на "Естадіо де Вальєкас" у Мадриді завершився з рахунком 1:2.

Уже на 9-й хвилині зустрічі Унай Лопес вивів господарів вперед. До перерви каталонцям відігратися не вдалося, але в другому таймі підопічні Гансі Фліка здійснили камбек.

На 60-й хвилині рахунок у матчі зрівняв Педрі, якому асистував Рафінья. На 71-й хвилині Роберт Левандовські забив другий м'яч "синьо-гранатових", але після перегляду відеоповтору (VAR) його скасували через порушення правил.

І все ж "Барселона" зуміла вирвати перемогу. На 82-й хвилині вирішальний гол забив зірковий новачок команди Дані Ольмо, для якого це був дебютний поєдинок у складі "блаугранас". Результативною передачею відзначився 17-річний Ламін Ямаль.

Зазначимо, що у заявці господарів був відсутній ексфутболіст мадридського "Реала" Хамес Родрігес, який нещодавно перейшов до "Райо Вальєкано".

Огляд матчу "Райо Вальєкано" – "Барселона"

Для "Барселони" це третя поспіль перемога на старті сезону Ла Ліги. Каталонці з 9 очками одноосібно очолюють турнірну таблицю чемпіонату Іспанії. "Райо Вальєкано" з 4 балами перебуває на восьмій позиції.

У наступному турі Примери "Барселона" 31 серпня прийме "Вальядолід", а "Райо Вальєкано" того ж дня на виїзді зіграє проти "Еспаньйола".

Асист Миколенка допоміг "Евертону" здобути розгромну перемогу в матчі Кубка англійської ліги (відео)

"Динамо" зіграло внічию проти "Зальцбурга" та не вийшло до основної стадії Ліги чемпіонів (відео)

Бетіс – Кривбас: де дивитися і ставки букмекерів на матч-відповідь відбору Ліги конференцій

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader