Анджеліна Джолі вперше за 17 років приїхала на Венеційський кінофестиваль
Анджеліна Джолі вперше за 17 років приїхала на Венеційський кінофестиваль

Анджеліна Джолі вперше за 17 років приїхала на Венеційський кінофестиваль

Американська акторка Анджеліна Джолі прибула на 81-й Венеційський міжнародний кінофестиваль. У рамках кіноогляду артистка презентує свій новий фільм "Марія", який розповість про життя та долю грецької оперної співачки Марії Каллас. Це перший за 17 років візит Джолі на кінофестиваль в Італії.

Зірка прибула до Венеції у бежевому тренчі з короткими рукавами від Christian Dior, чорних штанах та темному взутті, а перед пресконференцією фільму на острові Лідо з'явилася на публіці у легкій коричневій сукні з драпіруванням та темними окулярами.

Очікується, що колишній чоловік Джолі Бред Пітт теж з'явиться на фестивалі. Але, як пише Page Six, організатори доклали зусиль, щоб графіки колишнього подружжя не перетиналися. У суботу, 31 серпня, він представить публіці новий фільм "Вовки".

Востаннє Анджеліна Джолі відвідувала червону доріжку Венеційського кінофестивалю у 2007 році, коли була ще одружена з Бредом Пітом. Пара тоді відвідала прем'єру фільму "Як боягузливий Роберт Форд вбив Джессі Джеймса", в якому зіграв актор.

Джолі та Пітт досі ведуть судові позови за майно та опіку над неповнолітніми дітьми, незважаючи на те, що у 2019 році їм вдалося розлучитися без особливих проблем. У 2022 році Анджеліна звинуватила Бреда в домашньому насильстві щодо неї та дітей, що й призвело до їхнього розлучення. Більшість спадкоємців пари досі не спілкуються з Піттом, а троє доньок ексзакоханих навіть відмовилися від прізвища батька на користь Джолі.

Фото: REUTERS/Louisa Gouliamaki

Джерело матеріала
loader
loader