Детективи БЕБ на Львівщині вилучили підроблених 54 тисяч доларів
Детективи БЕБ на Львівщині вилучили підроблених 54 тисяч доларів

Детективи БЕБ на Львівщині вилучили підроблених 54 тисяч доларів

Детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області виявили автомобіль з підробленими 54 тис. доларів США. Про це повідомила пресслужба БЕБ.

За інформацією, яку відомство отримало від прикордонників, автомобіль був припаркований на узбіччі міжнародної траси Львів-Шегині.

«Під час проведення огляду легкового авто детективи БЕБ виявили та вилучили документи (свідоцтво про реєстрацію ТЗ, страхові документи, довіреності, листи, рахунки, фактури, банківські чеки). Крім того, у внутрішній конструкції під важелем перемикання автоматичної коробки передач виявлено приховану іноземну валюту з ознаками підробки. Детективи Бюро вилучили банкноти номіналом 50 та 100 доларів США на суму 54 тисячі», - йдеться у повідомленні.

Фото: БЕБ у Львівській області

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України. Детективи досліджують обставини перевезення підробленої іноземної валюти та встановлюють повне коло осіб причетних до незаконної діяльності. Призначено низку судових експертиз.  

Оперативний супровід у кримінальному проваджені здійснюють працівники 7 Прикордонного загону Держприкордонслужби України. Процесуальне керівництво - прокурори Львівської обласної прокуратури.

Детективи БЕБ на Львівщині вилучили підроблених 54 тисяч доларів - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Джерело матеріала
loader
loader